Történt már ilyen a családotokban? 3 évig nem beszélt velem az apám.
Figyelt kérdés
Nem sajnáltatni akarom magam, stb., csak kíváncsi vagyok. Minden ok nélkül egyszer csak nem kezdett velem beszélni apám, egyszer másfél évig, 16 éves koromban, aztán rövid időre kibékültünk, és újra nem beszéltem velem 1 év 2 hónapig. Hallottatok már ilyenről?2011. okt. 2. 22:51
11/14 anonim válasza:
gyerekkoromban nagyon megviselt, hogy a saját apám teszi ezt velem, abszolút ok nélkül... aztán ahogy teltek az évek, egyre kevésbé viselt meg a dolog. az elmúlt 4 év teljes szótlanság pedig már kifejezetten "üdítő" volt, hiszen nem kellett ezt a "szólok hozzád-aztán meg nem" időszakokat váltogatni. engem is csak anyum szenvedése zavart.... 26/nő
12/14 anonim válasza:
ma 13:17 vagyok
15:24-nálunk is ez volt a helyzet, páromat választottam.
13/14 anonim válasza:
Anyámmal már 1 éve nem beszélek, apámmal 2 hónapja.
Az okok: Anyám közölte velem, hogy bár meg se születtem volna, és belőlem soha nem lesz értelmes ember.
Apám meg egyszerűen besértődött, amikor el akartam beszélgetni vele arról, hogy segítsen lelkileg elviselni egy nagyon nehéz időszakot. Nem segített sőt, inkább nem is beszél velem. Nem vagy egyedül ezzel a problémával.
25/L
14/14 anonim válasza:
Mi azért nem beszéltünk apámmal- se én se tesóm, mert van egy stílusa, uralkodni akart MINDEN döntésünk felett, plusz az akkori felesége is le akart minket pattintani teljes gőzzel, így nem beszéltünk 3 évig kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!