Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha valaki 15 évig nem akar párkapcsolatot?
Anyukám is egyedül nevelt a válása óta.
Aztán elköltöztem otthonról, saját életem lett, férjem, gyerekem, ő pedig egyedül van, és tudom, hogy magányos.
Meglátogatjuk, és persze ez unokákra is vigyáz, gyakorlatilag mindne hétvégén teltház van nála gyerkőcökből, mégis... egy melós nap után senki se várja otthon. De azt mondta nemrég, hogy ő jól érzi így magát....azért én reménykedek, hogy lesz még valaha egy társa.(arról nem is beszélve, hogy akkor nem a mi életünkbe akar beleszólni)
"Ő azt mondja, nem fog idehozni senkit ebbe a házba, ahol élünk és nem fog senkihez sem alkalmazkodni, mert önállóan sikeresebb."
Na akkor meg is van a valasz. Hogy lenne kapcsolata akkor, ha nem akar alkalmazkodni? Tisztaban vele, hogy minden kapcsolatban kell kompromisszumot kotni, vannak konfliktusok. Ha nem elnek egyutt, akkor is kell alkalmazkodni! Anyukad ezt nem akarja. Az o dontese, nincs ezzel semmi gond.
"Ő azt mondja, nem fog idehozni senkit ebbe a házba, ahol élünk és nem fog senkihez sem alkalmazkodni, mert önállóan sikeresebb."
Szerintem anyukádnak igaza van. Mellesleg 45 év felett normális férfit aligha lehet találni.
Akkor inkább egyedül:) ha lehet nyugodt jó élete, minek b*szná el tudatosan? Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!