Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló emberek a panaszkodás helyett miért nem próbálják meg jól érezni magukat egyedül?
Figyelt kérdés
Szerintem nem lehet úgy gondolkodni, hogy csak kapcsolatban lehet valaki boldog. Akiknek nincs kapcsolatuk, ők a társkeresés mellett próbáljanak meg egyedül is boldognak lenni.2022. aug. 26. 11:16
41/43 anonim válasza:
Sokkal jobb egyedül mint egy szar kapcsolatban, ami a kapcsolatok 90 százaléka…
42/43 anonim válasza:
Az ember társas lény, ennyi. Vannak emberek akik szeretnek egyedül lenni ezt aláírom, de azért azt ne mondja senki nekem hogy nem magányos ha nincs társa. Az igaz hogy ha egy kapcsolat katasztrófa, akkor még a magány is jobb, de önmagaban egyedül lenni nem jó. Ez alatt azt értem hogy ne azert legyen jobb a magány mert hasonlítom egy szar kapcsolathoz.
43/43 anonim válasza:
Szerintem egy testvér aki melletted van vagy egy nagyon jó barát aki kitart melletted sokkal jobb mint egy párkapcsolat…
Eleve az öregedéssel megszűnik a vonzalom, legalábbis nálam, sőt sok ember csak egyéb érdekekből és nem vonzalombol van együtt a másikkal
Rengeteg a veszekedés, megcsalas, stb….
Sztem is szar ha 50 évesen csak a kutyád vagy a macskad van, de meg mindig jobb mint egy öregedő megkeseredett pár…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!