Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló emberek a panaszkodás helyett miért nem próbálják meg jól érezni magukat egyedül?
A legtöbb embernek ideig óráig jó egyedül.
Pláne egy rossz kapcsolat vége után. De aztán telnek az évek és úgy vagyunk kitalálva, hogy társat akarjunk.
Én szeretek olvasni, borzasztóan kikapcsol, de egy jó sorozat is. És szeretem ezeket, egyedül, csendben. De csak vágyom olyanra akivel jobb együtt lenni, mint egyedül. Pár hónapja próbálkoztam egy sráccal, de szívesebben maradtam volna itthon a nyugalomba, mint vele találkozni, szóval rövidre zártam.
Olyat akarok akivel jobb, mint egyedül.
Erre a kérdésre a "Köszönjük, Emese" válasz ugrott be.
Az tény, hogy a panaszkodás nem old meg semmit, de azért minimális empátia lehetne benned. Egy daganatosnak sem mondják (kivéve a parasztok), hogy egyszer úgyis meghal mindenki, szóval legyen boldog. Jaaa, hogy fájdalom is van, ami csak a halállal fog megszűnni... De akkor se legyen már olyan negatív, hogy mindig a rosszra koncentrál és panaszkodik, mert tök lehúzó. Igaz, hogy el sem tudják képzelni, hogy min mennek keresztül, de azért osztják a "nesze semmi, fogd meg jól" kaliberű életbölcsességeket úgy, hogy fingjuk sincs, mások min mennek keresztül.
Majd ha egyszer bármilyen ok miatt egyedül maradsz, rájössz, hogy mekkora baromságot írtál. Hazamész minden nap a tök üres házba, ahol jó ideje nem vár senki. Takarításkor bemész néhány üres szobába, amikről azt hitted, hogy gyerekszoba lesz. Nyaralnál szívesen, de egyedül feküdni a tengerparton, lófrálni egy idegen városban vagy beülni egy étterembe vacsorázni egy cseppet lehúzó.
Aztán dolgozol, úgyis mindent rád tolnak, mert a többiek nem érnek rá, mert ott a gyerek. Aztán rájössz, hogy a túlóra pénzzel sem tudsz mit kezdeni.
Veszel egy másik kocsit? Minek, a jelenlegivel sincs semmi baj.
Veszel egy lakást, amiben sose fogsz lakni? Oké, kiadod, de aztán azzal is csak teendők lesznek. Elmész egy egzotikus helyre? K.va jó a sok párocska között egyedül bolyongani.
De legyél boldog b+.
#24 vagyok, #25-re reagálva:
Képzeld, hallottam róluk... Amúgy már nem csodálkozom a kérdéseden, mert ebből az egy reakciódból kiderült, hogy egy primitív véglény vagy. A magadfajta proli boldogan lubickol az "evés-b@szás-alvás" szentháromságban. Lehet, hogy neked hihetetlenül hangzik, de egyes embereknek vannak magasabb szintű igényei is. Nálam a szexualitás a párkapcsolatnak csak egy szelete.
Egy ingatlanos hasonlattal élve, a prostizás olyan, mintha pár ezerért a wc-s néni megengedné, hogy 22-06 között egy összefosott, nyilvános budiban aludj a húgyos padlón. Egy jól funkcionáló párkapcsolat ebben a hasonlatban egy saját budai penthouse lenne... Aztán a hozzád hasonló véglények nem értik, hogy mégis mi a különbség a kettő között, hiszen mindkét esetben van fedél este a fejed fölött és a Kőbányai+tüske kombótól amúgy is úgy alszol bárhol, mint a bunda.
Kicsit hosszú lett, de az a lényeg, hogy egyes férfiaknak a párkapcsolat lényegesen több annál, mint hogy legyen kibe beletörölni a farkad néha napján.
7.5 éve jól érzem magam egyedül. Előtte miért nem tudtam így érezni, ezt már nem is értem. Nem panaszkodom soha senkinek sem, hiszen okom sincsen rá.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!