Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet barátnőm valaha? 19/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátnőm valaha? 19/F

Figyelt kérdés
Próbáltam nem feladni, 15 éves koromtól próbálkozok, de semmi siker. Azt a "tanácsot" mindig megkapom, hogy ne törődjek ezzel, egyszer úgyis majd valami csoda segítségemre lesz... Hát őszintén... nem kicsit szar érzés. Egyetemi gólyatáborba se sikerült, semmi, meg hát .. igazából sehol:D Bulizni elég gyakran járok, és lányokkal is tudok beszélgetni. De 100/100 visszautasítás. Otthon meg csak unalmas dolgokat csinálok, mint a gitározás meg ilyenek. Szóval nem jön be semelyik csajnak sem a személyiségem , se a külsőm. 0 esélyt látok, és ez eléggé tud frusztrálni néha, általában viszont megfeledkezem róla és magabiztos, boldogan élem az életet. Barátaim is vannak, viszont lehet, hogy nem ártana legalább 1 csók vagy valami. Legalább 1 ölelés egy lánytól. Egy kicsit jól esne:")

2021. szept. 25. 01:53
 1/10 anonim válasza:
87%
Lehet.
2021. szept. 25. 02:48
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ja.
2021. szept. 25. 04:09
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, ne aggódj. Ha unalmasnak tartod magad, akkor keress valami hobbit a gitározáson kívül, akár többet is. És ne akarj egyből a "lényegre térni", hagyj időt az adott lánynak meg magadnak is, hogy megismerjétek egymást.

Mi több mint 3 év ismeretség után jöttünk csak össze. Szóval ne rohanj :)

2021. szept. 25. 06:45
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Csak 19 vagy és azon aggódsz hogymég nem volt barátnőd?

Ha tudnád, hogy ez mennyire átlagos. 21ig ne aggódj.

2021. szept. 25. 07:15
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
19 éves korban még csak a kifejezetten jóképű srácoknak van barátnőjük. Ha az átlagnál nem nézel ki rosszabbul, később még lehetnek rövidebb kapcsolataid, amíg a lány nem talál nálad jobb képű pasast. Ha csúnya vagy, vagy alacsony, akkor viszont semmi esélyed.
2021. szept. 25. 08:13
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
#5 neked sem volt még közöd nőkhöz.
2021. szept. 25. 08:17
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
Nem.
2021. szept. 25. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:
7%
Hasonló cipőben jártam, aztán elkezdtem MILF-ek felé nyitni. Meglett a siker.
2021. szept. 25. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

8#

Miképpen nyitottál feléjük?

2021. szept. 25. 10:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Régebben volt, hogy sokáig "kűzdöttem" egy lányért, próbáltam kifejezni az érzelmeim versek, rajzok által. Ez még ilyen 4 éve volt. Természetesen sosem jártam sikerrel. Mostanába csak beszélgetek velük, poénkodok, azt bírják , de tovább nem tudok jutni.
2021. szept. 25. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!