Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom hogy lehet e valaha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy lehet e valaha barátnőm?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés. 16 éves vagyok, próbálkoztam ismerkedni, de a lányok mindig lekoptatnak. Az lehet a gond hogy vékony vagyok, nem sportolok, meg hogy nincsen érdekes hobim, a fogaim egy kicsit csámpásak meg egy kicsik neha két bal kezes vagyok, de nem is vagyok egy eszes gyerek a Mesc-Ben 3.50 átlagom van. De attól helyes vagyok meg kedves is. De a lányok mindig le koptatnak, még akkor is ha nem nyomulos. Van valami tippetek hogy mit változtassa
2021. aug. 2. 18:26
 1/6 anonim válasza:
37%
Nem lehet. Te dolgozni fogsz egész életedben, dugni soha. Törődj bele minnél előbb.
2021. aug. 2. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lesz majd barátnőd..még elötted van az egész élet
2021. aug. 2. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van itt, akinek 30 évesen nem volt még sosem.. Addig még rengeteg időd, meg esélyed van.
2021. aug. 2. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de ha nagyon rondák a fogaid, csináltasd meg. Fogszabályozó, beavatkozás.
2021. aug. 2. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál nem nagyon számítanak, inkább a viselkedés. Nem lehet, hogy nincs elég önbizalmad és ezt érzik a kisugárzásodban? Inkább itt szokott elcsúszni a dolog szerintem.

Próbálj magabiztosabb lenni, viccesen visszaszólogatni nekik vagy a beszélgetésbe valakinek, ha csoporban vagytok. Ha már megvan ki a kiszemelt, ne vidd túlzásba a kedvességet sem, főleg ne mindenkivel. Imponálóbb, ha inkább azzal vagy kedves/udvarias aki tetszik, nem az összes lánnyal. (Legjobb barátnő is belefér néha, mert akkor jókat fog mondani rólad a kiszemeltednek (ez már fél siker), de legyen egy kis különbség, ne legyen félre érthető.)

2021. aug. 2. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás, aztán majd sikerül. A csámpás fogak, fékonyság sztem nem igazán számítanak. Érdekes hobbid, vagy valami, ami érdekel az lehetne, nem csak a lányok miatt, hanem magad miatt is keresgethetnél, hogy mi az, amit szeretnél csinálni az életben, és akár el is kezdhetnél ezzel foglalkozni. Ettől valóban érdekesebb ember lennél, meg az embernek jó, ha vannak céljai.
2021. aug. 3. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!