Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz egyáltalán így barátnőm valaha? 16/F
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok,szeretnék már egy normális barátnőt,de csak az elutasítás, nem jövökbe senkinek úgy érzem,hogy azért mert 2,5 éve küzdősportolok voltak versenyeim és ez alatt az időalatt meglátszik,hogy kaptam rendesen nos az orrom,fülem olyanok lettek,hogy már nem tudok velük mit csinálni annyira nagyok lettek.
akkorsem voltam egy nagyon "helyes" srác,de akkor még vállalható volt a fejem. És szerintem ezért nem jövök be senkinek külsőre. A belsőt meg hát egyik lány sem tudja értékelni sajnos ezzel a dologgal nem tudok mit kezdeni folyton az elutasitas amiből már rohadtul elegem van, régen ezzel a dologgal nem foglalkoztam mert akkor még nem igazán foglalkoztam lányokkal.
2019. júl. 1. 00:44
1/6 anonim válasza:
Nem, ha vasárnap éjszaka gyakorkérdéseken siránkozol akkor nem lesz barátnőd
3/6 anonim válasza:
Ne aggódj még fiatal vagy. A korodbéli lányoknak még nagyon fontos a külső megjelenés. Most annyi is elég ha csak ismerkedsz. Ha elmúltál 30 ráérsz ezen aggódni. Persze megértem ha most is aggódsz, hisz magányos lehetsz, de egy a lényeg, hogy semmivel nem vagy elkésve. Fel a fejjel! :)
4/6 zsuzsi_kiss válasza:
Biztos, hogy lesz barátnőd majd, de ezért tenni is kell!
5/6 anonim válasza:
Nem tetszel magadnak,,de ha spirtoltal,sportolsz,akkor a tested,sz alkatod elonyos lehet,,es az sem mellekes.egy sportos,laza srac,ha nem is annyira helyes,szexibb,mint egy helyes,de roosz alkatu srac.
6/6 anonim válasza:
Próbálkozz hasonló érdeklődésű lányoknál, nekik be fogsz jönni. Tapasztalat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!