Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyedülálló emberek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyedülálló emberek a panaszkodás helyett miért nem próbálják meg jól érezni magukat egyedül?

Figyelt kérdés
Szerintem nem lehet úgy gondolkodni, hogy csak kapcsolatban lehet valaki boldog. Akiknek nincs kapcsolatuk, ők a társkeresés mellett próbáljanak meg egyedül is boldognak lenni.
2022. aug. 26. 11:16
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Én tulajdonképpen távolról nézve jól elvagyok egyedül, mert sportolok, kulturális programokra járok, utazgatok, elég sok élményt begyűjtök így is. Tudom értelmes célokat kitűzni és a karrieremben is haladok előre, mások visszajelzései alapján is jó beszélgetőpartner vagyok és nem szoktam panaszkodni.

Viszont ennek ellenére is azt érzem, hogy nem teljes az életem, csak hiányzik egy nő testi-lelki közelsége és a párkapcsolat minden terhével együtt azért csak jó lenne azt érezni, hogy valakinek fontos vagyok és megoszthatom vele az életem.

2022. aug. 26. 11:56
 12/43 anonim ***** válasza:
84%

Ennyit tudnék erre írni....hogy hiányzik egy mondat az életemből : " Hiányoztál már,vártalak"

Két embertől hallottam eddig, mindkettő piszkosul elbánt velem.Élik a világukat, lelkük rajta.

Öt éve vagyok ismét egyedül,ahogy más is,egyedül ülök a parkban, egyedül vásárolok, és megmondom ,hogy nagyon jó érzés látni a más párokat,mások öleléseit, mások érzelmeit.

És nagyon "jó" érzés éjjel a kispárnámat ölelgetni,miközben azt álmodom,hogy a kedvesem van mellettem.

Sípol a csend otthon, utcán pedig éget a magány....Hobbi, séta, stb semmi sem pótolja a társat , a szeretetet.

És csak közönyös, vagy rideg, esetleg csalódott ember tesz fel a magányosokat ennyire sértő és provokáló kérdést !

Persze, egy rossz kapcsolat után egy kis fellélegzés jól jön, de nem hosszú évek....és fiatalabb nem lesz senki...

És még annyit, hogy férfiként nem a farkam, vagy a hormonjaim diktálnak, már csak a korom miatt sem.

Ötvenes férfi

2022. aug. 26. 11:58
 13/43 anonim ***** válasza:
96%

Nekem a korombeli negyvenes kolléganőm rótta fel többször, hogy minek keresek társat, nem igaz, hogy nem tudom magam lefoglalni, nem igaz, hogy nem tudok levenni egy könyvet a polcról pl...

Hát igen.

Mondta ezt olyan, aki 46 volt akkor és 16 éves kora óta 2 hetet nem volt egyedül. Én akkor már 6 éve voltam egyedülálló anya.

2022. aug. 26. 12:00
 14/43 anonim ***** válasza:
96%
13 az anyákra meg azt is szokták mondani, minek neked pasi, ne pasizz, milyen anya az, aki lepasszolja a gyereket es pasizik es az neki a fontos, a gyerekeddel foglalkozz. Es ezt anyák mondják a férjük mellől. Mintha egyedulállo anyáknak joga se lenne társat keresni vagy szórakozni vagy bármi. Mert ha ilyet merészel akkor nem is anya mert addig lesz.rja a gyerekét.
2022. aug. 26. 12:07
 15/43 anonim ***** válasza:
96%

13-as vagyok. Igen, ezt is mondták - bizony, férjes asszonyok - hogy találjak boldogságot a gyerekemben és majd ha felnőtt, kezdjek el társat keresni.

Hát persze. Mire a fiam 18 lesz, én 50. És addigra 16 éve egyedülálló. Lettem volna, ha rá hallgatok. Azóta férjhez mentem.

2022. aug. 26. 12:13
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó gondolat. Nekem a munka a mindenem, ez is valami.
2022. aug. 26. 12:16
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
31 múltam, lassan 8,5 éve vagyok egyedülálló. Amúgy megvagyok egyedül, egy klasszikus komoly kapcsolat velejáróinak többségétől a hideg is kiráz, de a szex, a fizikai intimitás átkozottul hiányzik. Nő létemre magasabb a tesztoszteronszintem, így a libidóm is, és nem, az egész fiatalságot és életet végigmasztizni qrvára nem megoldás. Hát ezért a "panaszkodás". És a hátam közepére nem hiányzik semmiféle karriercél vagy pótcselekvés (hobbi) figyelemelterelés gyanánt, nem ezekre van szükségem.
2022. aug. 26. 12:55
 18/43 A kérdező kommentje:
31-es, miért nem keresel laza kapcsolatot akkor? Azt könnyebb találni, mint komoly kapcsolatot.
2022. aug. 26. 13:03
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

18: Már akinek... Nekem legfeljebb olyat sikerülne, akivel nincs kölcsönös vonzalom, működő kémia. Nem vagyok jó nő, tehát belátom, hogy elméletileg semmi kifogásom nem lehetne ez ellen, csakhogy ettől még a gyakorlatban nekem nem lenne jó úgy a szex. Értem, hogy a szexuális vonzalom csak a szép emberek kiváltsága, azonban a rondák sem képeznek egy külön fajt, akiknek megy és megfelelő anélkül is.

(17. hsz. voltam)

2022. aug. 26. 13:16
 20/43 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem teszel azért, hogy jó nő legyél?
2022. aug. 26. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!