Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint egy szellemi munkát végző férfi kimagyarázhatja a fizikai munkát?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi szellemi munkát végez, diplomás, aztán egyszer csak azt látod hogy fizikai munkát végez, nem is szakmunkát csak valami betanított semmit: gyártósor, gyorsétterem, futár stb. akkor ez női szempontból egyértelműen a férfi eltitkolt valamilyen egzisztenciális, szakmai, emberi kudarcának következménye nem?

Vagy hihető az a kamu szöveg, hogy "Visszamentem egyetemre és ezek a munkák rugalmasabbak a tanulás mellett."

2022. aug. 23. 16:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg dolgozik és fenn tudja tartani magát, addig ez full irreleváns számomra.
2022. aug. 23. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Gusztustalan mentalitás. Én megtehettem volna, hogy elmegyek egyetemre, lett elég pontom, felvettek volna. Csak közben megtetszett egy szakma és inkább azt válaszottam. Nem bantam meg. Most akkor csöves proli vagyok? Vagy mire akart kifutni a kérdés? Miért baj az egyáltalán ha valaki fizikai munkát végez? Ti itt ezen az oldalon annyira el vagytok szállva a diplomátokkal, hogy én ilyet még eletemben nem láttam. Jó lenne ha felfognátok végre: attól, hogy diplomád van nem leszel értelmiségi, ahhoz valamennyi kultúra is kéne.
2022. aug. 23. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést, elég keszekusza. Most akkor szellemi munkát végez vagy nem? Együtt van az illető nővel vagy ismerkedik? Mit is akarsz pontosan kérdezni?

Értelemszerűen a legtöbb nő kiakadna, ha hazugságon kapná a férfit. Ismerkedésnél nem sok idő telik el, azért általában nem ott váltanak pályát az emberek. Kapcsolatban meg gáz ilyenről nem szólni.

Nekem kb. a kapcsolatom 1. vagy 2. hónapjában változott a munkám, mert kirúgtak. Irodásból átmenetileg fizikai melós lettem. Nem volt ezzel a másiknak semmi gondja.

2022. aug. 23. 21:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt hazudtad, hogy diplomád van és most azt akarod hazudni, hogy visszamentél egyetemre és ideiglenesen futárkodsz?
2022. aug. 24. 04:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert a kettőnek együtt van egyensúlyban.
2022. aug. 24. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen szellemi munkát végzett előtte. Ha nem IT, akkor annak kb lőttek.

Ma Magyarországon (szolgaországban) a félállás, 4 napos, 6 órás stb munkarend kb ismeretlen fogalom. A munkáltatók és a munkások között is. 70 év vérkommunista agymosás megtette a hatását: "a munka jó, a munka az ország alapja, a szorgalom fontos stb blődségek". Manapság aki nem dolgozik napi 10 órát szellemi munkában, azt nem veszik emberszámba se. Nézd meg, a multik 100 azaz SZÁZ százalékánál van túlóra és a legtöbbnél ki se fizetik. Így nem lehet elmenni egyetemre, max vmi nagyon durván könnyű büfészakra. Számos embert ismerek aki azért bukott ki az egyetemről mert elkezdett dolgozni. Csak hát fizetősön ez nem túl jó buli.

Az egyetlen lehetőség a félmunkaidőre, 6 órás munkarendre a műszak alapú melóknál van, ez meg kb fizikai munka mind.

Sztem ne a srácot okold hanem a szervilis posztkommunista munkamániás magyar birkanépet.

2022. aug. 24. 11:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb az őszinteség, mert van, aki elfogadja a helyzetet - pl.hogy neked az irodai munka szellemileg megterhelő volt, vagy kirúgtak, vagy ingyen dolgoztattak és a fizikaval többet keresel, bármi az ok. A kamuzást lehet, hogy egy naivabb csaj benyeli egy ideig, de könnyen le lehet bukni vele, ha pl. látja, hogy egyszer nem mész be egyetemre, sosincs tankönyv a kezedben, nincs egy db jegyzeted... abból nehezebb kimászni, mint az igazságból.

Az meg, hogy kudarc... ki mit tart kudarcnak. Nekem lenne olyan eset, amikor nem lenne szimpatikus az illető - pl. ha azért rúgták volna ki, mert szexuálisan zaklatott mást, vagy piásan ment be dolgozni. Az nem zavarna, ha egy nyugisab melót akart vagy nem jött volna be neki a szellemi munka, ameddig el tudja magát tartani és nem engem akar pumpolni.

2022. aug. 24. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!