Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára a szüzességnél is taszítóbb, ha egy szellemi fogyatékossal feküdtem csak le?
Sose kedveltek a nők, soha nem volt barátnőm, de azt tapasztaltam, hogy ha elmondom az igazat, hogy nem vagyok szűz, de az egyetlen nő, akivel lefeküdtem, fogyatékos, azonnal felszívódnak. Célszerűbb lenne letagadni?
Csak azért fáj, mert utálok hazudni, főleg, hogy nem is értik az egészet, a lányban igaz, hogy fogyatékos, de rengeteg szeretet és elfogadás volt, csomó emberi érték terén még több is, mint a mai átlag nő.
Mielőtt bárki nekem ugrana, teljes mértékben a beleegyezésével történt, nem állt a gondozásom alatt, nem erőszakoskodtam és jó élmény volt mindkettőnknek.
Igen, mert hiába nem volt az, de kihasználásnak tűnik. A másik dolog pedig, ezzel lúzernek tűnsz, aki nem kell senki másnak csak egy szellemi fogyatèkosnak.
Jobban tennèd, ha ezt nem említenèd, csak annyit, hogy egy nővel voltál eddig úgy
Van gyámja, és elég "együgyű", de ettől még a saját testéről úgy dönt, ahogy akar. Felnőtt nő, dolgoznak benne a hormonok, vannak vágyai.
Nem tudom, miért kellene titkolni, mikor sokkal többet ér, mint a bulikban WC-ben szopó nők, és rólam is sokat elmond, hogy egy deficites nőnek is képes voltam esélyt adni, mert emberileg oké, míg a nők még egy átlagos csókát is undorodva, lenézve küldenek el, akármilyen jó ember.
"és rólam is sokat elmond, hogy egy deficites nőnek is képes voltam esélyt adni"
Ezzel a mondatoddal mindent elárultál magadról. Undorító vagy.
"és rólam is sokat elmond, hogy egy deficites nőnek is képes voltam esélyt adni"
esélyt mindenki érdemel.
de neked valami komplexusod van, ha a nálad elesettebbeket keresed, te meg másoktól vársz ezért szimpátiát
"de rengeteg szeretet és elfogadás volt, csomó emberi érték terén még több is, mint a mai átlag nő."
Akkor miért nem vagy vele? ja igen, mert egy fogyatékost kihasználni sokkal kevesebb felelősség, mint kapcsolatban lenni vele.
Maradtál volna szűz, de ha ilyen istenkomplexusod van, szerintem az is maradtál volna örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!