Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigykedtél-e már szellemi-, vagy testi fogyatékos emberre azért, mert talált magának párt, és boldognak láttad őket együtt?
Nem.
De inkább tenned kéne a változásért, nem pedig nyafizni.
Nagyon sokféle emberner él boldog kapcsolatban, függetlenül attól h hogy néz ki, hány éves, vagy milyen betegsége van. Ez csak illúzió h csak az eselyes boldogságra, aki jól néz ki,mert lehet h az merg agyilag, vagy szociálisan nem elég jó.Ne legyetek előítéletesek.
Azért idegesítenek, mert egy tükröt tartanak neked, h te meg nem vagy olyan boldog mint ők.
Nézd, a fogyatékosság túlértékelt.Én is viszonylag gyakran látok mozgássérült embereket, akiknek barátaik, sőt sokszor párkapcsolatuk van olyan (egészséges) férfiakkal/nőkkel, hogy csak pislog az ember. Egyébként én is olyan vagyok, mint te kérdező (amit a leírásodban leírtál) én is bárkivel el tudnék beszélgetni mondjuk mérnöki tudományokról, fizikáról, vagy matematikáról (olyan dolgokról, amik kb. senkit nem érdekelnek) de ún. "általános dolgokról" nem igazán, ezért társaságban csendben, egyedül maradok... Hozzád hasonlóan nekem is van túlsúlyproblémám is, ezt leszámítva egészséges vagyok.
A "fogyatékkal élőkre" visszatérve. Amikor rájuk gondolok, vagy nézek, nem sajnálatot érzek. Miért is kellene sajnálnom őket? Mennyivel kevesebbek nálam? Pl. mert nem tud járni, és pont. És mennyivel többek? Vannak szociális skilljei, vannak barátai, van párkapcsolata (fentebb írtam!). Jó, a mindennapi életben rengeteg apró dologgal küzd meg, de többnyire sikerrel, sőt olyan lécet is meg tud ugrani, ami nekem nem megy. Basszus, még akaraterő is több van, mint amennyit elő tudnék teremteni...
Lehet, hogy irigy, sőt, már beteges gondolat, de szívesen odaadnám a két működő lábamat, azért a jellemért, erőért ill. azért az életért. Ők boldogok, én nem, ebből a szempontból a járás túlértékelt...
Dehogy irigykedtem, nekik is jár a pár. Ha valakire irigykedek azok az emberek akiknek hipphopp összejön minden úgy ahogy akarják. Van egy-két ismerősöm aki az első vagy második párjával van aki szinte mindenben tökéletes és nem kereste, nem tett érte kiváltképp semmit. Nem randizgatott, nincs a háta mögött sok csalódás meg szívfájdalom, hanem nagyon fiatalon talált megfelelő párt.
Na őket irigylem.
Próbálj meg az érdeklődési körödön belül ismerkedni, biztos vannak azoknak megfelelő klubok vagy akár netes fórumok ahol megismerkedhetsz hasonló beállítottságú nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!