Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl sokat baromkodok, akkor lehet hogy szellemi fogyatékos hatást keltek?
Figyelt kérdés
15F vagyok és mindig baromkodok, jó Vicceim vannak, kicsit olyan vagyok mint Peter Griffin. De sajnos nincs olyan nőm mint Lois :D. Szerintetek gond ha ráhangolódok a baromságra nem tudom abbahagyni.2010. aug. 11. 21:57
2/13 anonim válasza:
IGEN,MOST IS OLYAN HATÁST KELTESZ!
3/13 anonim válasza:
HÁHÁHÁHÁ:D:D:D:D:D:D nagyon nagy vagy:D::D:DD de röhögök:D jolbeirtad :D igazad van :D
Fogyattíík vagy most is :D
4/13 A kérdező kommentje:
Most miért keltek olyan hatást?
2010. aug. 11. 22:05
5/13 anonim válasza:
Tudod ha valaki fogyensz azzon segíteni nem lehet XD és ha te téllúgy viselkedsz mint peter griffin akor az vagy XD
6/13 A kérdező kommentje:
De nincs olyan ember aki nem birja Petert. És enegm is birnak általában. Csak a csajoknak ez nagyon nem jön be?
2010. aug. 11. 22:54
7/13 anonim válasza:
Neked ahhoz baromkodnod sem kell.
8/13 anonim válasza:
Tényleg jófej lehetetsz : DD de mivan ha nem csak a személyiséged,hanem a külsőd is peter griffines?Lehet ezért nincs nőd?
9/13 A kérdező kommentje:
A külsőm nem griffines. De nem bánnam ha olyan lenne, mert úgy még viccesebb lennék.
2010. aug. 11. 23:43
10/13 anonim válasza:
Helyes,helyes :D
Én akkor biztos járnék veled :O Mégegy olyan ember nincs :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!