Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Belezúgtam egy enyhén értelmi fogyatékos 16 éves csajba!
Na persze egyből el kell ítélni ezért valakit, mert sajnos igy született... Szánalmasak vagytok!!! Van szegénynek elég baja.
Ha belezúgtál, akkor hát belezúgtál!!!:)
Őis ember, próba szerencse!
Sziasztok,
először is: én enyhén értelmi fogyatékos gyerekeket tanítok (14-18 évesek). És a lányok mind aranyosak, kedvesek, tiszták, udvariasak. Kicsit lassúbbak, de nem kell hülyének nézni őket. Mert nem azok. És nem látszik semmi a többségükön. Az orvosi papír szerint normális lányok ezerszer szörnyűbbek: hisztisek, minden héten más fiújuk van, csak a pénz számít nekik stb.
Úgyhogy kedves kérdező: ha ezt elfogadod, akkor elkezdhetsz udvarolni neki. Ha a lánynak tetszel, akkor nyert ügyed van, de szomorúan olvasom, hogy azt tanácsolták neked, hogy használd egy alkalommal, és utána dobjad.
Az enyhe értelmi fogyatékosság még nem hátrány egy kapcsolatban! Az biztos, hogy ezek az emberkék sokkal ragaszkodóbbak, jobban ki tudják fejezni a szeretetüket.
Ennyit tanácsolnék!
Dönts jól, úgy hogy ne fájjon annak a lánynak!
Üdv: Mimi 26L
Szerintem korodbelivel próbálkozz. Túl idős vagy egy 16 éves lányhoz. Mit szeretnél egy kislánytól, aki értelmi fogyatékos? Nyilván nemcsak a kézen fogós, sétálós ártatlan szerelemre vágysz, amiben nincsen semmi testiség.
Szerintem ez a lány pont az akivel nem szabad szórakozni. Vagy elkötelezed magad mellette vagy hagyd békén. Jó elhiszem, hogy aranyos, kedves meg minden, de ez nem elég egy kapcsolathoz. Érettnek kell lenni egy komoly kapcsolathoz.
Köszönöm a válaszokat, különösen Mimi válaszát!
Ő is belém van esve, tudom nagyon jól, és azt is hogy én vagyok az akinek észnél kell lennem.
Nagyon gáz, hogy valaki azt tanácsolta hogy húzzam meg és dobjam. Ő is ugyanolyan ember, csak hirtelen nem tudtam mit kezdeni a szituációval, nem tudtam mitévő legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!