Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Belezúgtam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Belezúgtam egy enyhén értelmi fogyatékos 16 éves csajba!

Figyelt kérdés
24 éves pasi vok. Ti mit tennétek a helyemben?
2009. nov. 18. 18:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Meghúznám és ott hagynám. (nem ér lepontozni, ezt kérdezted én mit tennék)
2009. nov. 18. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
felejtős csak sz.opni fogsz vele:fárasztó a folytonos értetlenkedése.
2009. nov. 18. 19:00
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Na persze egyből el kell ítélni ezért valakit, mert sajnos igy született... Szánalmasak vagytok!!! Van szegénynek elég baja.

Ha belezúgtál, akkor hát belezúgtál!!!:)

Őis ember, próba szerencse!

2009. nov. 18. 19:05
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj hogy 24 évesen 16 évesekbe zúgsz bele.Amúgy ha teszel vele valamit az olyan mintha visszaélnél a helyzettel nekem legalábbis úgy tűnik
2009. nov. 18. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Enyhén értelmi fogyatékos,tehát nem értetlenkedik állandóan
2009. nov. 18. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Sziasztok,

először is: én enyhén értelmi fogyatékos gyerekeket tanítok (14-18 évesek). És a lányok mind aranyosak, kedvesek, tiszták, udvariasak. Kicsit lassúbbak, de nem kell hülyének nézni őket. Mert nem azok. És nem látszik semmi a többségükön. Az orvosi papír szerint normális lányok ezerszer szörnyűbbek: hisztisek, minden héten más fiújuk van, csak a pénz számít nekik stb.

Úgyhogy kedves kérdező: ha ezt elfogadod, akkor elkezdhetsz udvarolni neki. Ha a lánynak tetszel, akkor nyert ügyed van, de szomorúan olvasom, hogy azt tanácsolták neked, hogy használd egy alkalommal, és utána dobjad.

Az enyhe értelmi fogyatékosság még nem hátrány egy kapcsolatban! Az biztos, hogy ezek az emberkék sokkal ragaszkodóbbak, jobban ki tudják fejezni a szeretetüket.

Ennyit tanácsolnék!

Dönts jól, úgy hogy ne fájjon annak a lánynak!

Üdv: Mimi 26L

2009. nov. 18. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Sokkal több szeretet fogsz tőle kapni mert értékelni fog nagyon. NAgyon rendes ember lehetsz
2009. nov. 18. 19:15
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Kezdj el vele barátkozni nem fogsz vele rosszul járni.Én egy siket lánnyal vagyok eggyütt és rengeteg barátom amíg nem derült ki hogy siket azt mondta tök jó csaj(mert gyönyörű) amikor kiderült az egész akkor azt mondták húzzam meg és dobjam.De vele maradtam és boldog vagyok vele.Attól még hogy valaki fogyatékos nem jelent nagy gondot
2009. nov. 18. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem korodbelivel próbálkozz. Túl idős vagy egy 16 éves lányhoz. Mit szeretnél egy kislánytól, aki értelmi fogyatékos? Nyilván nemcsak a kézen fogós, sétálós ártatlan szerelemre vágysz, amiben nincsen semmi testiség.

Szerintem ez a lány pont az akivel nem szabad szórakozni. Vagy elkötelezed magad mellette vagy hagyd békén. Jó elhiszem, hogy aranyos, kedves meg minden, de ez nem elég egy kapcsolathoz. Érettnek kell lenni egy komoly kapcsolathoz.

2009. nov. 18. 19:25
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, különösen Mimi válaszát!

Ő is belém van esve, tudom nagyon jól, és azt is hogy én vagyok az akinek észnél kell lennem.

Nagyon gáz, hogy valaki azt tanácsolta hogy húzzam meg és dobjam. Ő is ugyanolyan ember, csak hirtelen nem tudtam mit kezdeni a szituációval, nem tudtam mitévő legyek.

2009. nov. 18. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!