Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál belezúgtam az osztálytársamba, de gyáva vagyok, mit tegyek?
Lehet, hogy Ő is pontosan ugyanezt érzi, mint te, de így egyikőtök sem fog lépni, és mindkettőtöknek rossz lesz.
Szerintem mindenképpen kezdeményezz, pl. mehetnétek délutánonként együtt haza, és ismerkedhetnétek, beszélgetnétek, stb.
Jobb megtenni, és megbánni, mint megbánni, hogy nem tetted meg.
Sok siker, nem kell annyira félni, gondolj arra, hogy ha nem kezdeményezel, akkor esélyt sem adsz ennek az egésznek.
14/L
Még jó, hogy férfi létedre nem vagy "szép". :D Egy férfi ne legyen "szép", hanem legyen jóképű, sármos, vonzó. Stb.
Egyébként meg, megértem, hogy zavarba jössz, de egy dolgot ne feledj el: ő is egy lány a sok közül, és a te elméd teszi különlegessé. Amit róla gondolsz, az nagyrészt a te fejedben létezik, és lehet, hogy megismerve teljesen más lenne. Szóval, ne félj megismerni, és kideríteni, hogy mi a helyzet. Ha esetleg kölcsönös a vonzalom, akkor boldog lehets, ha meg nem, akkor meg legalább tudni fogod, és nem élsz majd bizonytalanságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!