Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam az osztálytársamba. Mit tegyek?
1. Megpróbálhatod a barátja hátába döfni a kést. Mármint szimbólikusan. Van egypár (nem a legszebb) trükk hogy lehet rábírni a szakításra. A lényeg hogy veled kapcsolatban minél több pozitív élményt éljen át, a(z ex)barátjával pedig minél több negatív élményt.
2. Vagy csak szimplán a szemébe mondod megint a frankót, persze fontos a jó időzités.
3. Vigyázz hogy ne te legyél a "meleg barátja". Próbálkozz többször. Legyél kicsit önzőbb, igenis többet akarsz, és ezt éreztetned kell.
Ez velem is megtörtént! Ugyan így volt pontosan ahogy kérdező leírta!
Annyi különbséggel hogy én nem mondtam el neki hogy szerelmes vagyok belé, hanem ő jött rá, és azóta nem keres, nem beszélünk! Vagyis kényszerből hozzám szól! De akkor meg olyan hülyeséget kérdez hogy fáj! :/
Egyébként meg megutáltam, mert rájöttem hogy milyen is valójában! Szerintem hagyd a csajt, keress másikat! Nehogy tönkre menjen egy barátság! Menjél bulizni, foglald le magad, sportolj!
Csatlakozom hozzátok, én is voltam már ilyen helyzetben. Nekem is ez járt a fejemben: szét kell őket szednem.
De ez a lehető legembertelenebb dolog amit tehetsz. Arról nem is beszélve, hogy mivan, ha később rájösz, mellényúltál. Hidd el idő kérdése és jön más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!