Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam egy osztálytársamba. Tanács?
2 éve járunk egy osztályba, és az utóbbi időben többet gondolok rá. Igaz, mindig is csíptem a srácot (pl. egyszer amikor egy másik pasival jártam még tavaly, sétáltunk, a kedvem nem volt épp a legjobb... és véletlenül összetalálkoztunk (csak köszöntünk és mentünk tovább), nem lehetett leszedni a mosolyt az arcomról)...
Elmondani nem akarom neki, mert félek, hogy eltávolodik tőlem... mert nem látom rajta, hogy tetszenék neki... igaz, az utóbbi 1-2 napban a megszokottnál többet dumálunk, és ma is rámvigyorgott a buszon... ezt nem tudom hova tenni :S
Valami tippek?
L/17
Hát ha osztálytárs, az kellemetlen.
Igazából óvatosan kell bánni az ilyesfajta tanáccsal, de túl nagy jövője nem hiszem, hogy lenne. ://
De cáfoljatok meg, azt kívánom. :))
És egyébként ne hallgass Pannára, se MSN, se facebook nem játszik az ilyen dolgokban, max a 14 éveseknél.
Bár ezt szerintem mondanom sem kell. :)
(utolsó előtti válaszoló)
Köszi a válaszokat :)
Nem neten akarom elmnondani neki... egyáltalán nem is hiszem, hogy akarom, vagy nem tudom... félek, hogy el fog tőlem távolodni, vagy ilyesmi......
Juhász Panna:
Látod, ezért jött össze, mert 12 éves voltál...
Kedves kérdező! :D
Sajnos átérzem a helyzeted. Csak én még azzal is megfejelem a dolgot, hogy a legjobb barátomról van szó.
Elmondtam neki kb. másfél éve, de épp ezért nem jöttünk össze.
Pedig szerintem ő is érez valamit irántam, de lehet, ezt még magának sem akarja bevallani...
Na mindegy, ez nem a panasz helye. :)
Egyébként ha jól kezeli a dolgot, akkor maradhattok jóban. Mi még talán közelebb kerültünk egymáshoz.
És ne félj attól, hogy mit fog hozzászólni. Az a jó, ha egyenes vagy. A fiúk is szeretik, bár én a helyedben várnék addig, amíg ő nem ad egyértelmű jeleket vagy lép valamit.
Amúgy itt a nyári szünet. Ha akkor is tartjátok a kapcsolatot (szinte) napi szinten, akkor szerintem minden okés.
De lehet, tényleg várnod kéne, hogy ő lépjen.
Vagy tutyimutyi a srác? :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!