Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszem belezúgtam a haverjaim haverjába, szerintetek van esélyem, és mi tegyek?
Szóval van egy srác, aki nagyon tetszik és egy pár fiú barátom nagyon jó haverja. A múltkor voltunk barátnőmmel bulizni, és történetesen ő is ott volt az én ismerőseimmel. Az elején még csak ketten voltunk bnőmmel, pont arról beszéltem neki h milyen helyes, meg cuki az a srác, mikor 2 perc múlva, már ott táncolt mögöttem. :) Akkor nem fogta meg a derekam, meg nem húzott magához, de elég közel állt hozzám, felém fordulva, és egyedül volt szal szerintem lehet h miattam jött oda. :) Aztán később jöttek a közös ismerősök, és így végülis egy társaságba keveredtünk, és utána megint táncoltunk de akkor már rendesen is, meg fogta a derekam, odahúzott magához, de nem tapizott! a többi sráccal ellentétben.
Szóval arra lennék kíváncsi, h szerintetek lehet nála esélyem? És h mit csináljak szerintetek, amivel a tudtára adhatom h tetszik, vagy h közelebb kerülhetek hozzá, úgy h ne legyen túl nyomulós??
előre is köszi
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!