Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak tőlem a lányok? :S bővebben lent, nem fogyatékos hülyegyerek vagyok
"sok ostoba lány ajánlja fel magát, de ezeket már messziről kerülöm"
Te nem vagy normális! Miért nem húzod meg őket? ők is azt akarják...
én is kérek képet!!!:)
a válasz pedig a kérdésedre: álltalában (vagyis ez már el van könyvelve)a jó kinézetű, macsós pasik flegmák a lányokkal, csak a szexért kellenek nekik. lehet hogy sokat közülük már meg is bántott, át is vert egypár hozzád hasonló szexi pasi. De úgy mint mindenbem, ebben is lehetnek kivételek. Légy velük türelmes, előre bizonyítsd be nekik hogy nem csak azért kellenek, tehát beszélj velük, ha lehet társaságba. És ha minden jól megy akkor egy pár alkalom után már kettesbe is találkozhattok.
18/L
én is kérnék képet. :)
amúgy szerintem próbálj meg egy teljesen másfajta lánnyal megismerkedni. szóval ne az olyanokkal, akikkel általában lógsz. inkább keress egy visszahúzódó,normálisat. aki nem egy particica és nem akar mindne egyes paival lefeküdni, akit meglát.
adj esélyt más lányoknak is. és próbálj nem annyira a külsőre rámenni. látod téged is mennyire zavar, hogy a küsőd miatt ítélkeznek(mondjuk a te esetedben jó éretlemben)
16/L
Ha küldesz képet,segítek szívesen!
Így elég nehéz tanácsot adni.Majd privibe írok választ.
nekem is küldhetsz képet.
így elég nehéz megmondani. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!