Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartanak tőlem a lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak tőlem a lányok? :S bővebben lent, nem fogyatékos hülyegyerek vagyok

Figyelt kérdés
sziasztok. 19 F vagyok. mindenki azzal jön h mennyire jól nézek ki, helyes, kisportolt vagyok. jó tanuló voltam középiskolában is, jó egyetmre járok, jóhírű csapatban sportolok. általában jókedvű, vicces, humoros vagyok, sokat mosolygok. sok lánnyal szoktam beszélgetni, kevéssel ismerkedni, de mindig amikor közeleb kerülünk egymáshoz, és felhozom hogy találkozhatnánk kettesben is, mindenki azzal jön h ő nem olyan akit ki fogok használni, megh "tudják milyen a fajtám" :S ez már nagyon bosszant, és régóta nem kerültem olyan lányhoz közelebb, akikkel én szerettem volna. sok ostoba lány ajánlja fel magát, de ezeket már messziről kerülöm :S hogy tudnám elérni, hogy komolyan vegyenek? (képeket tudok küldeni privátban ha gondoljátok, h tényleg nem ilyen ratyimatyi vagyok)
2010. márc. 4. 14:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
hülye pitsák ezek :D menj csapd ki a jancsit :D
2010. márc. 4. 14:26
 2/19 anonim ***** válasza:
küldj képet
2010. márc. 4. 14:26
 3/19 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és kifejtem a véleményem - jó emberismerő vagyok
2010. márc. 4. 14:27
 4/19 Szupermókus ***** válasza:
Sztem az ostoba lányokkal is foglalkozz ... de csak egy patron erejéig :) ... míg azokkal foglalkozol, közben megtalálod az igazit ... Hajrá
2010. márc. 4. 14:31
 5/19 anonim ***** válasza:
37%

"sok ostoba lány ajánlja fel magát, de ezeket már messziről kerülöm"

Te nem vagy normális! Miért nem húzod meg őket? ők is azt akarják...

2010. márc. 4. 14:33
 6/19 anonim ***** válasza:

én is kérek képet!!!:)

a válasz pedig a kérdésedre: álltalában (vagyis ez már el van könyvelve)a jó kinézetű, macsós pasik flegmák a lányokkal, csak a szexért kellenek nekik. lehet hogy sokat közülük már meg is bántott, át is vert egypár hozzád hasonló szexi pasi. De úgy mint mindenbem, ebben is lehetnek kivételek. Légy velük türelmes, előre bizonyítsd be nekik hogy nem csak azért kellenek, tehát beszélj velük, ha lehet társaságba. És ha minden jól megy akkor egy pár alkalom után már kettesbe is találkozhattok.

18/L

2010. márc. 4. 14:42
 7/19 anonim ***** válasza:

én is kérnék képet. :)

amúgy szerintem próbálj meg egy teljesen másfajta lánnyal megismerkedni. szóval ne az olyanokkal, akikkel általában lógsz. inkább keress egy visszahúzódó,normálisat. aki nem egy particica és nem akar mindne egyes paival lefeküdni, akit meglát.

adj esélyt más lányoknak is. és próbálj nem annyira a külsőre rámenni. látod téged is mennyire zavar, hogy a küsőd miatt ítélkeznek(mondjuk a te esetedben jó éretlemben)

16/L

2010. márc. 4. 15:09
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha küldesz képet,segítek szívesen!

Így elég nehéz tanácsot adni.Majd privibe írok választ.

2010. márc. 4. 15:52
 9/19 anonim ***** válasza:

nekem is küldhetsz képet.

így elég nehéz megmondani. :/

2010. márc. 4. 16:00
 10/19 anonim válasza:
Pontosan azért tartanak tőled, mert lehet,hogy elindul bennük,hogy túl jó lennél nekik... :) 17/L
2010. márc. 4. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!