Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak tőlem a lányok? :S bővebben lent, nem fogyatékos hülyegyerek vagyok
Én is kérek szépen képet! :)
Amúgy biztosan tartanak tőled, hogy csak egy menetre kellenek neked, aztán már dobod is őket. Úgy érzik, hogy nem elég jók neked.
Nézd, ha te meglátnál egy gyönyörű lányt, tipikusan olyat, akire minden hímnemű ráhajt, neked is egyenest az ugrana be, hogy egy páran már átmehettek rajta, és biztosan folyton férfiakkal tölti az idejét.
Ez visszafelé is így van. Ha tényleg nagyon jól nézel ki, és az a típus vagy, akiért az ember lánya vörösre sírja a szemeit, akkor nyilván mindenki azt gondolja rólad, hogy "vajon hány csajt fektethettél már meg". És nyilván, azokon a lányokon kívül, akik nem csak egy menetre akarnak, a többi lány nem kezd veled. Meg kell győznöd őket az ellenkezőjéről. Persze csak ha az színtiszta igazság.
Ja, nem írom, hogy kérek képet, mert bár szívesen veszem, elhiszem, hogy amit mondasz magadról, az igaz.
Üdv:)
17/L
Ez is a mai világ egy sztereotípiája úgy tűnik. Szerintem ne vedd magadra, amúgy én is kíváncsi lennék, h mi az amitől így tartanak a lányok:D
Nyuszi^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!