Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartanak tőlem a lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak tőlem a lányok? :S bővebben lent, nem fogyatékos hülyegyerek vagyok

Figyelt kérdés
sziasztok. 19 F vagyok. mindenki azzal jön h mennyire jól nézek ki, helyes, kisportolt vagyok. jó tanuló voltam középiskolában is, jó egyetmre járok, jóhírű csapatban sportolok. általában jókedvű, vicces, humoros vagyok, sokat mosolygok. sok lánnyal szoktam beszélgetni, kevéssel ismerkedni, de mindig amikor közeleb kerülünk egymáshoz, és felhozom hogy találkozhatnánk kettesben is, mindenki azzal jön h ő nem olyan akit ki fogok használni, megh "tudják milyen a fajtám" :S ez már nagyon bosszant, és régóta nem kerültem olyan lányhoz közelebb, akikkel én szerettem volna. sok ostoba lány ajánlja fel magát, de ezeket már messziről kerülöm :S hogy tudnám elérni, hogy komolyan vegyenek? (képeket tudok küldeni privátban ha gondoljátok, h tényleg nem ilyen ratyimatyi vagyok)
2010. márc. 4. 14:25
1 2
 11/19 anonim válasza:
nekemis küldhetsz képet:)
2010. márc. 4. 16:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Mert a nagyon jó pasik általában kihasználják az adottságaikat, és ezért általánosítanak. Hát, erre csak annyit mondok, hogy próbálj nem nyomulni annyira és akkor talán elhiszik, h tényleg nem csak arra kellenek neked. De egy képet szívesen megnéznék rólad :) (remélem, tudtam segíteni)
2010. márc. 4. 16:48
 13/19 anonim ***** válasza:
jav.: a lányok általánosítanak
2010. márc. 4. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:
énis kérek képet... :P
2010. márc. 4. 17:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül... Velem is ezt csinálják. De amit mondtak én is azt tettem sokat foglalkoztam vele mindig jól elbeszélgettünk aztán elhívtam valahova virágot is kapott és akkor végre felfogta h nem csak arra kell. Azóta is szeretem és minden időm vele töltöm. Különben én 4 éve kézilabdázok intenzíven futok meg paintballozok :D 16/f Türkiz.
2010. márc. 4. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is kérek szépen képet! :)

Amúgy biztosan tartanak tőled, hogy csak egy menetre kellenek neked, aztán már dobod is őket. Úgy érzik, hogy nem elég jók neked.

2010. márc. 4. 18:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Nézd, ha te meglátnál egy gyönyörű lányt, tipikusan olyat, akire minden hímnemű ráhajt, neked is egyenest az ugrana be, hogy egy páran már átmehettek rajta, és biztosan folyton férfiakkal tölti az idejét.

Ez visszafelé is így van. Ha tényleg nagyon jól nézel ki, és az a típus vagy, akiért az ember lánya vörösre sírja a szemeit, akkor nyilván mindenki azt gondolja rólad, hogy "vajon hány csajt fektethettél már meg". És nyilván, azokon a lányokon kívül, akik nem csak egy menetre akarnak, a többi lány nem kezd veled. Meg kell győznöd őket az ellenkezőjéről. Persze csak ha az színtiszta igazság.

Ja, nem írom, hogy kérek képet, mert bár szívesen veszem, elhiszem, hogy amit mondasz magadról, az igaz.

Üdv:)

17/L

2010. márc. 4. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
kedvesnek tűnsz a leírás alapján...kaphatok én is képet ? ^^
2010. márc. 5. 19:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez is a mai világ egy sztereotípiája úgy tűnik. Szerintem ne vedd magadra, amúgy én is kíváncsi lennék, h mi az amitől így tartanak a lányok:D

Nyuszi^^

2010. márc. 7. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!