Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagy gáz hogy 17,5 évesen nem volt még barátnőm? Nem vagyok csúnya meg se fogyatékos, de mégsem volt eddig. Ez nagy gáz?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 20:27
1/15 anonim válasza:
szerintem nem az
17/L
de te annak erzed?
amugymeg hogy nem volt meg nem volt lehetoseg vagy nem akartal?
2/15 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk lehetett volna, de én nagyon válogatós vagyok én 1 lánynál próbálkoztam aki igazán szép volt de nem jött össsze :S
2010. máj. 11. 20:30
3/15 anonim válasza:
szerintem nemgáz. csak olyannal járj, akit tényleg kedvelsz. csak azért, hogy legyen barátnőd ne szedj össze semmilyen buta libát. mindennek megvan az ideje ;)
16/L
4/15 A kérdező kommentje:
köszi , rendesek vagytok:)
2010. máj. 11. 20:32
6/15 anonim válasza:
Azért küldj egy képet... az azért jobban segítene, mint a saját véleményed magadról :P
7/15 anonim válasza:
sztem meg szedj össze vmi buta libát, elvégre tapasztalatot vhogy szerezni kell, a nagy Ő meg ugyis megtalál majd ha akar
8/15 A kérdező kommentje:
Kinek küldjek képet ?:D
2010. máj. 11. 20:39
10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszra: küldtem e-mailt, válaszolj e-mailba
2010. máj. 11. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!