Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők számára a szüzességnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára a szüzességnél is taszítóbb, ha egy szellemi fogyatékossal feküdtem csak le?

Figyelt kérdés

Sose kedveltek a nők, soha nem volt barátnőm, de azt tapasztaltam, hogy ha elmondom az igazat, hogy nem vagyok szűz, de az egyetlen nő, akivel lefeküdtem, fogyatékos, azonnal felszívódnak. Célszerűbb lenne letagadni?

Csak azért fáj, mert utálok hazudni, főleg, hogy nem is értik az egészet, a lányban igaz, hogy fogyatékos, de rengeteg szeretet és elfogadás volt, csomó emberi érték terén még több is, mint a mai átlag nő.

Mielőtt bárki nekem ugrana, teljes mértékben a beleegyezésével történt, nem állt a gondozásom alatt, nem erőszakoskodtam és jó élmény volt mindkettőnknek.

2021. ápr. 30. 13:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%

"és rólam is sokat elmond, hogy egy deficites nőnek is képes voltam esélyt adni"

Na EZ a kizáró ok. Semmi baj nincs azzal, ha valaki csak egy nővel volt. Azzal se, ha ez a nő az élet más területein nem teljesen önálló. De ha te szerelemből, vagy tiszta vágyból fekszel le vele, akkor utána nem így nyilatkozol róla. A hozzáállásod az ami ebben a szituációban taszító.

2021. ápr. 30. 13:48
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem el kéne engedned ezt a jó ember, rossz ember sémádat, nem egy rajzfilmben élsz, ahol az ember vagy az egyik, vagy a másik, bár már a rajzfilmek is árnyaltabbak ennél. Nem vagy jó vagy jobb ember, hogy lefeküdtél egy fogyatékossal, azt meg végképp felejtsd el, hogy ezért neked járna valami. Nem is nagyon értem ezt az énképedet,hogy hogyan lettél te az a jó ember, aki segített és megfeketett egy fogyatékkal élőt, amiért cserébe nemhogy nem kapja meg a jutalmat, ami járna, de még el is kerülik a nők. Hihetetlen taszító vagy, és egyre kevésbé hiszem, hogy a külsőd miatt nem találsz nőt, szerintem minden épeszű nő menekülne, ha ezt így előadnád. Azt nem tudom, hogy mennyire használtad ki a lányt, akivel lefeküdtél, itt azért számít a fogyatékosság mértéke is, hogy mennyire volt tudatában, hogy mi történik, plusz hogy te csak szexet akarsz tőle és nem kapcsolatot.
2021. ápr. 30. 13:51
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Ez elég durva. Egy szellemi foggyatékos ember is élhet (sőt éljen is) nemi életet, lehetnek, vannak testi vágyai, de ahogy te álltál ehhez a dologhoz az elég undorító és ugyanúgy kihasználás.
2021. ápr. 30. 13:55
 14/32 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem jól tetted. Mindenki ott próbál érvényesülni, ahol tud. Nyilván először mindenki a "normális" irányban próbál ismerkedni (azaz vele hasonló korú és élethelyzetben lévő nőkkel), azonban ha itt nem tud sikert elérni, akkor maradnak az alternatív megoldások: milfek, iskoláslányok, prostituáltak - vagy akár szellemi fogyatékkal élő csajok.

A szex az egy szükséglet. Nem egy olyan dolog, amiről csak úgy le lehet mondani.

Ha nincs pénzem étteremben enni, akkor beérem a májkrémmel és a zsemlével is a kisboltból - nem fogok csak azért éhenhalni, mert az olyan büszke dolog lenne!

2021. ápr. 30. 13:57
 15/32 anonim ***** válasza:
96%

‘és rólam is sokat elmond, hogy egy deficites nőnek is képes voltam esélyt adni, mert emberileg oké, míg a nők még egy átlagos csókát is undorodva, lenézve küldenek el, akármilyen jó ember.‘

igen, leginkabb azt mondja el, hogy undorito modon kihasznaltad a szamodra elerheto egyetlrn not. csak azert adtal neki eselyt, mert mas nem volt, nem azert mert olyan hu de tolerans jo ember lennel. ez kb egy szinten van azzal, mintha behulyitenel es kihasznalnal egy gyereket.

attol pedig egy no se lesz rosszabb ember, ha egy atalgos pasit kikosaraz, mert nem jon be neki. valami nagyon felre van csuszva nalad.

2021. ápr. 30. 13:59
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem tartom gáznak, sőt!

Inkább az hagy bennem rossz szájízt, hogy dugásra megfelelt neked, kapcsolatra viszont nem kell. Ha tényleg olyan jószívű, meg minden, akkor te visszaéltél ezzel, ÉS a mentális helyzetével is, csak azért hogy legyen kibe rakni a farkad.

És még te szólod le az "átlag nők' belső értékeit. :)

2021. ápr. 30. 14:13
 17/32 anonim ***** válasza:
89%
Szexuális ragadozó.
2021. ápr. 30. 15:10
 18/32 anonim ***** válasza:
96%

Azért arra kiváncsi vagyok ,hogy miért lett vége?

A deficites csaj csak dgni volt jó?

Szerintem ez a legszánalmasabb.

Volt egyszer egy lány aki nagyon megtetszett.Viszont rokkant volt.

És azért nem kezdtem vele mert végig gondoltam h szép meg jó az elején...aztán mi lesz később...azért nem egyszerű dolog ez..és nem biztos ,hogy képes lennék rá..és ha az jön ,hogy bocs de én ezt már nem bírom..milyen gáz már így szakítani.Szegényeket biztos sokkal jobban össze törik,mint az egészséges embereket.

Szóval azon emberek akiknek az önbecslése a béka alatt található azért 3x gondolja át mit csinál mielőtt egy hátrányosabb helyzetűvel kezd.

2021. ápr. 30. 15:10
 19/32 anonim ***** válasza:
92%

Nem kellettél senki egészségesnek, ezért megdugtál egy fogyatékost? Ennél szánalmasabb dolog nem nagyon van!

Undorító ember vagy!

2021. ápr. 30. 16:36
 20/32 anonim ***** válasza:
94%

Na az szép, gratulálok. Azt ugye vágod hogy ha gyámság alatt áll, akkor gyerek szinten van?

Ha egy 10 éves összekeveri a pötsöd a nyalókával akkor azt is hagyod?

Annyira örülök, hogy kikerültem a társkeresési piacról, mert gyatra a termés idén is.

2021. ápr. 30. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!