Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők számára a szüzességnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára a szüzességnél is taszítóbb, ha egy szellemi fogyatékossal feküdtem csak le?

Figyelt kérdés

Sose kedveltek a nők, soha nem volt barátnőm, de azt tapasztaltam, hogy ha elmondom az igazat, hogy nem vagyok szűz, de az egyetlen nő, akivel lefeküdtem, fogyatékos, azonnal felszívódnak. Célszerűbb lenne letagadni?

Csak azért fáj, mert utálok hazudni, főleg, hogy nem is értik az egészet, a lányban igaz, hogy fogyatékos, de rengeteg szeretet és elfogadás volt, csomó emberi érték terén még több is, mint a mai átlag nő.

Mielőtt bárki nekem ugrana, teljes mértékben a beleegyezésével történt, nem állt a gondozásom alatt, nem erőszakoskodtam és jó élmény volt mindkettőnknek.

2021. ápr. 30. 13:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
98%
hogy jöttetek egyáltalán össze azzal a lánnyal? remélem nem valami segítségnek álcáztad magad, aztán meg kihasználtad, amikor senki nem figyelt rátok?
2021. ápr. 30. 17:21
 22/32 anonim ***** válasza:
43%
Vegul is kurt cobain is majdnem egy ertelmi serult csajjal vesztette el, csak benne volt annyi, hogy offolja a temat, mert erre o sem kepes🤷
2021. ápr. 30. 17:27
 23/32 A kérdező kommentje:
Szomszédom volt. Azért lett vége, mert a gyámja megfenyegetett, ellehetlenített minket, majd el is költöztek. Hosszú távon pedig amúgy sem működött volna, mivel gyereket nem vállalhattunk volna.
2021. ápr. 30. 21:58
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
alljadék vagy
2021. máj. 1. 11:19
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
De akkor te most szeretted, kapcsolatot akartál vele, vagy csak megd*gtad, mert nem volt más?
2021. máj. 1. 16:04
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Jó szűrő. Akik nyomik lefarcolnak.
2021. máj. 1. 17:22
 27/32 anonim ***** válasza:
9%

Nem tartozol elszámolással csak magadnak.

Az itteni vélemények értéke pedig erősen húz a nullához. Nem kell elmondanod semmi részletet. Eddig egy lánnyal feküdtem le! De elég annyi is hogy már nem vagyok totál szűz.

2021. máj. 1. 17:28
 28/32 anonim ***** válasza:
94%
tejoeg, nem csoda, hogy a gyamja megfenyegetett. orulj, hogy nem jelentett fel. megerdemelted volna.
2021. máj. 1. 17:38
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

Azt kéne megérteni, hogy aki nem elég jópasi, ha nincs meg benne az a valami, ami kiváltja a csajok érdeklődését, akkor annak a férfinak egyszerűen MUSZÁJ ilyen kerülőutakat használnia, hogy szexhez jusson.

De valahogy van itt egy hangos többség, akik mintha ezt nem értenék, és direkt minden ilyen kerülőutat csak jól leszólnának.

A kérdező semmi mást nem tett, minthogy megszerezte azt, amire minden férfi vágyik: a szexet. Nyilván ha a testileg-lelkileg egészséges csajok ezt nem akarják neki megadni, akkor muszáj másfajta módszereket alkalmazni...

2021. máj. 2. 08:49
 30/32 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez gyönyörű... És az a szerencsétlen lány? Ő vajon arra vágyott hogy egy ilyen csökött átverje és ki használja? Jaa az nem fontos, csak hogy szegény szerencsétlen fiúka valahova márthassa a péniszt?? Ennyire állatias szintén vagytok? Ment volna prostihoz! Ott tiszta sor miről van szó. De ez??? És te is pont olyan szánalmas nyomoronc vagy mint a kérdező, ha szerinted ez normális, vagy megértésre szoruló tett volt
2021. máj. 2. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!