Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknél kizárólag ez a két ok merül fel, hogy nem normálisak (szellemileg), vagy nem hozzájuk illő férfit akarnak?
Figyelt kérdés
Ha már képesek egyesek ilyen durván provokatív és sértő kérdést feltenni, hát felteszem én is, pont ugyanannyi értelme van2021. jún. 24. 22:26
1/23 anonim válasza:
A nőknél nem akadály ha nem normálisak, csak az inceleknél :D
3/23 anonim válasza:
Mire gondolsz? :D
Ha egy nő csinos, akkor azért biztos lehetsz benne, hogy nem csak neked tetszik, többen próbálkoznak nála.
Ha te választhatnál 40 darab nő közül melyiket választanád? Aki gazdag, csinos és vicces. Vagy a kevésbé előnyös külsejűt, aki kedves.
4/23 anonim válasza:
Vagy nem találnak még félig olyat sem, mint ők. Tanulatlan, bugris parasztok közül kell választani, nem tudnak és persze szerinted rögtön nem normálisak, vagy Brad Pittre vágynak.
Az, hogy egy normális, intelligens, vonzó férfira vágynak és esetleg semmi többre mint amit ők is nyújtani tudnak, eszedbe sem jut.
5/23 anonim válasza:
Az itteni inceleknek elég érdekes elméleteik vannak a nőkhöz illő férfiakról. A 25-30 éves öregedő nő örüljön ha egy negyvenes megpiszkálná nagy kegyesen, de az ötvenes lenne a szintjük 😂
6/23 anonim válasza:
Én csak az incel-showt jöttem nézni.
7/23 anonim válasza:
Önkritikás gondolom te vagy az egyébként.
8/23 anonim válasza:
Elég nagy frusztrációt válthatott ki belőled az előző kérdésem, ha képes voltál ezt kiírni..
9/23 anonim válasza:
5 Én ezek szerint egy öregedő nő vagyok már. Akkor ezért zaklat a friss nyugdíjas szomszéd papa, mert ő már tudja, hogy a korban hozzám illő párom nem az én szintem.:(
10/23 anonim válasza:
9# Még most csapj le a papára, nehogy arról is lemaradj. Tapasztalt vén róka, biztos bevétellel. Ha ügyesen lecsípsz a nyugdíjból, megvan a rezsi fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!