Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes inceleknél kizárólag ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes inceleknél kizárólag ez a két ok merül fel, hogy nem normálisak (szellemileg), vagy nem hozzájuk illő nőt akarnak?

Figyelt kérdés
Mert végülis átlagos, vagy akár átlagnal csúnyább normális férfiaknak is jut hozzájuk illő nő. Tehát ők is találhatnának hozzájuk illő nőt, de náluk ugye nem próbálkoznak vagy nem veszik emberszámba és ezért sírnak, hogy nem kellenek senkinek. Senkinek nem kell lejjebb adni az igényeit, de nem kell sírni azon hogy nem kellenek senkinek, mert ez nem igaz. Mert ha úgy nézzük a gyári melósoknak, közmunkásoknak, de sőt egyes hajléktalanoknak is van párja.

2021. jún. 24. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen, a saját frusztrációjuk fogságában vannak. Nagyon jellemző pld., hogy kicsi a farkuk, ha megkérdezed, mekkora, akkor kiderül, hogy tök átlagos. Ha ezt közlöd vele, akkor kikéri magának, mert ő tudja, hogy minden nőnek kell a 20cm.
2021. jún. 24. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
13%

"Mert végülis átlagos, vagy akár átlagnal csúnyább normális férfiaknak is jut hozzájuk illő nő"

Normális országban igen, Magyarországon nem. És ez tényszerű.

Itt ahol a 20-as korosztályban már kétszer annyi a férfi mint a nő, annyi mindenkit kivittek a külföldi pasik?

Gondolkozzál már.

2021. jún. 24. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Te olvastál már itt incel kommenteket a bombanőstől, önkritikástól, férfitöbbletestől, alfástól, "25 éves vagyok sosem volt még barátnőm, mikor lesz már?" -tól, "csak az a normális lány, aki sosem bulizik, hanem gyereket szül nekem"-től?
2021. jún. 24. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Én sem bánnám ha elvinne egy normális, 190 magas, jóképű, szőke, szakállas norvég pasi.
2021. jún. 24. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

Elég sarkos a kérdés. De rögtön kérdés: Mi lenne a "hozzám való" és ki dönti el? Ha tapasztalatlan vagyok a párkapcsolatok terén, akkor a 3 gyerekes elvált nőket jogosan kerülöm e? Hisz én magam nem tartok ott, tehát nem hozzám való. Ha félig-meddig sportos vagyok, hozzám illő lenne e a 100 kilós nő ha csak ő mutat érdeklődést?

Szerintem legtöbbször a saját szintjén keresgél az ember, csak ott nem veszik észre. És mint mondtad erre nem megoldás, hogy "add lejjebb".

2021. jún. 24. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Aki nem hozzá illőt alar az már nem egészséges mentálisan.

De az se aki ezt a külsőségekben érti, nem pedig személyiségbeli jellemzőkben.

2021. jún. 30. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!