Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes inceleknél kizárólag ez a két ok merül fel, hogy nem normálisak (szellemileg), vagy nem hozzájuk illő nőt akarnak?
"Mert végülis átlagos, vagy akár átlagnal csúnyább normális férfiaknak is jut hozzájuk illő nő"
Normális országban igen, Magyarországon nem. És ez tényszerű.
Itt ahol a 20-as korosztályban már kétszer annyi a férfi mint a nő, annyi mindenkit kivittek a külföldi pasik?
Gondolkozzál már.
Elég sarkos a kérdés. De rögtön kérdés: Mi lenne a "hozzám való" és ki dönti el? Ha tapasztalatlan vagyok a párkapcsolatok terén, akkor a 3 gyerekes elvált nőket jogosan kerülöm e? Hisz én magam nem tartok ott, tehát nem hozzám való. Ha félig-meddig sportos vagyok, hozzám illő lenne e a 100 kilós nő ha csak ő mutat érdeklődést?
Szerintem legtöbbször a saját szintjén keresgél az ember, csak ott nem veszik észre. És mint mondtad erre nem megoldás, hogy "add lejjebb".
Aki nem hozzá illőt alar az már nem egészséges mentálisan.
De az se aki ezt a külsőségekben érti, nem pedig személyiségbeli jellemzőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!