Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, előny, ha a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előny, ha a pasinak vannak diplomái, tanult és szellemi munkát végez, vagy nem számít?

Figyelt kérdés
Előny egy olyannal szemben, akinek mondjuk csak érettségije van és gyárban, mekiben dolgozik, nincs semmi szakmája?
2022. jún. 18. 19:53
A kérdező szavazást indított:
előny
semleges
hátrány
32 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Nem előny, hanem alap nálam
2022. jún. 18. 19:54
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 Magyarul előny.
2022. jún. 18. 19:56
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Csatlakozom az egyeshez.
2022. jún. 18. 19:56
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ, a pasi milyen körökben ismerkedik. Egy alacsonyabb végzettségű valaki általában jobban összeillik egy hozzá hasonlóan kevésbé képzett emberrel.

Nálam személy szerint előny a diploma, mivel nekem is van kettő, de emellett sok barom van a diplomások között is, meg sok értelmes srác a nem diplomások között is, szóval nem fekete-fehér a dolog.

2022. jún. 18. 19:58
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
És még? Mellé sznob is? Lenézi, akinek nincs diplomája? Szereti amit csinál, vagy csak gyűjtögeti a papírokat?
2022. jún. 18. 19:59
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Előny, ha emberileg és külsőre egyébként okés. De nem fogja vele kiváltani a defektjeit, az fix.
2022. jún. 18. 20:03
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az a fontos, hogy azonosak legyenek az értékeink, hasonló a világnézetünk és legyen közös érdeklődési területünk. Nem volt sosem feltétel a diploma, a legtöbb barátomnak volt, vagy tanult felsőoktatásban, de akadt kivétel is. Azt tapasztaltam, hogy könnyebb, ha a másik fél hasonló végzettségű, mivel az egyetemre nem járt barátom tele volt komplexusokkal, amiket időnként rajtam vezetett le, folyton azt képzelte, hogy lenézem, a szüleim, barátaim lenézik és hogy biztos megcsalom valamelyik csoporttársammal. Ezenkívül vizsgaidőszakban nem számíthattam a támogatására, sőt, szerinte a tanulás csak kifogás, hogy ne kelljen vele lennem, illetve nem is nehéz, amit tanulok, bezzeg ő milyen keményen dolgozik, én meg csak "meresztem a seggem egész nap" a gép/könyv előtt. Ha egy beadandóm, vizsgám jól sikerült, pozitív visszajelzést kaptam a tanáromtól, és ezt neki elmeséltem, akkor csak annyi volt a reakciója, hogy "de jó, hogy ilyenekre ráérsz". Egy idő után ez részemről nem ment tovább. Nem mondom, hogy minden nem diplomás ilyen, és továbbra sem lesz kitétel a diploma, de könnyebb, ha a feleknek hasonló a státuszuk és a végzettségük.
2022. jún. 18. 20:16
 8/20 anonim ***** válasza:
2%
Előny mindenképp! De ez csak rajtengedély! Számít a anyagi helyzete, megjelenése és sok más tényező is. Csak a diploma nem váltja ki ha másban defektes.
2022. jún. 18. 20:24
 9/20 anonim ***** válasza:
97%
#8 a kérdés LÁNYOKhoz szólt, légyszi nézz már be a lábaid közé, hogy megvannak-e még a tökeid :)
2022. jún. 18. 20:41
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
A diploma önmagába semmi azért kell h kultúrált is legyen a pasi. Ja és ne két-három százezreket keressen! Annyit én is össze hozok.
2022. jún. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!