Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy takarítónö sosem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy takarítónö sosem lehet szellemi partnere egy diplomás férfinek?

Figyelt kérdés

A férfi, aki érdekelt, müszaki végzettséggel rendelkezik, de arról nincs pontos információm, milyen munkakörben dolgozik.

Nekem a munkaköri leírásomba beletartozik a takarítás is. Sajnos egy érettségivel, két nyelvvel (egy felsö és egy középfok) nem dúskálok a lehetöségekben, a továbbtanulás meg anyagi okokból szünetel egyelöre.

A srác 10 évvel idösebb (32), és sajna van barátnöje, szintén diplomával (orvos)

Nagyon esélytelen?

2015. okt. 14. 19:47
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
40%

Ez inkabb forditott helyzetben lenne helytallo.

*grabs popcorn*

2015. okt. 14. 19:48
 2/48 anonim ***** válasza:
39%

"két nyelvvel (egy felsö és egy középfok) "

Ha azt állítod, hogy 2 ilyen szintű nyelvtudással csak takarításra futja, akkor szimplán hazudsz.

Keresgélj hatékonyabban állást!

2015. okt. 14. 19:50
 3/48 anonim ***** válasza:
35%

Dolgozni nem szégyen, egy rossz, igénytelen munkában megrekedni viszont az! Én szintén diplomás vagyok, nagyon jó diplomával, de nem zavarna, ha a párom ideiglenesen mondjuk takarítana, ha mellette tanulna, vagy keresne másik állást. Ha takarít és mellette semmit nem csinál, akkor nekem viszont nem kell, ahogy például tartósan bolti eladó sem kell.

Ami viszont a te helyzetedet illeti, nem szimpatikus a hozzáállásod, ugyanis gyakorlatilag, egy befutott, párkapcsolatban élő emberre akarsz ráakaszkodni, úgy, hogy te semmi vagy hozzá képest. Gyakorlatilag vele húzatnád ki magad a trágyából. Mit tudsz te felmutatni? Maximum jól nézel ki. Pont. Neki meg fel van építve az élete. Csak egyszer élném meg, hogy a magadfajta nő, nem egy befutott férfira akaszkodik rá, hanem mondjuk egy csóró, műszaki egyetemistára, de ez persze ritka, mint a fehér holló.

2015. okt. 14. 19:57
 4/48 anonim ***** válasza:
13%
Adom a kettest. Felsőfokú nyelvvizsgával simán lehetnél egy multinál is marketinges minimum, havi 500 nettóért. Fura, hogy takarítasz így. Mi állhat a háttérben? :/ Nem reménytelen, de lehet, hogy sznob a pasas, ha orvos barátnője van. Hasonló a hasonló elvet követheti társkeresében...
2015. okt. 14. 19:58
 5/48 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem a végzettségen múlik. Ha okos vagy és értelmes ugyanúgy lehetsz partnere egy diplomás embernek de még az se kell hogy okos légy. Egyébként a mai világban már ez nem jelent túl sokat attól hogy van egy papírja hogy egyetemet végzett lehet értelmi fogyatékos gyökér, egyébként persze van aki fontosnak tartja az efféléket valakinél meg kevésbé meghatározó, csak olyat kell találni. Szerintem ebben a szituációban inkább hátráltató tényező hogy neki van már valakije minthogy te csak takarítónő vagy.
2015. okt. 14. 20:01
 6/48 anonim ***** válasza:
Nem reménytelen dolog, és nálad is lehet csak átmeneti ez a munka és majd kapsz jobb munkát is idővel. Szerintem beszélgess vele, mond el neki a terveidet, hogy most ezt elvállaltad, de majd ez a terület érdekel és tanulni szeretnél, ha tetszel neki akkor összejöhettek.
2015. okt. 14. 20:01
 7/48 anonim ***** válasza:
91%

Ó, akkor én meg ássam el magam? Nekem érettségim sincs, csak pár szakmám.Nyelvet meg egyenlőre itthon tanulok, magánszorgalomból.A tanulásban nem volt szerencsém, nem vettek fel oda, ahol szerettem volna tovább tanulni és kihasználni a tehetségem (művészeti képzés).Így inkább a házasság, család vált számomra fontossá, illetve az jött össze hamarabb.Nem bántam meg ezt sem, viszont így anyagi lehetőségem nem jutott a tanulmányokra és bizonytalanság is volt mindig bennem, vajon érdemes-e?

Most hogy felnőtt a gyermekem, talán még lesz időm és alkalmam képezni magam és elérni a más téren is az önmegvalósítást.

De bárhogy is alakuljon, nem érzem kevesebbnek magam csupán amiatt, mert nincs diplomám.Dolgoztam én is takarítóként is (külső ránézésre sosem néznék ki belőlem :))...Megcsináltam, mert kellett a pénz és tudom, sok diplomás is bevállalná, ha nincs más lehetőség.De lehangoló volt, mert szellemileg nem volt semmi kihívás.Rossz volt bemenni úgy takarítani hogy tudtam, százszor többre is képes lennék. Több száz könyvem van, imádom a művészeteket, érdekelnek a tudományos témák, pszichológia és még sorolhatnám.Simán el tudok beszélgetni diplomásokkal is.Az intelligencia nem diplomától függ.

Tehát nem esélytelen, de ez persze attól függ, a fiúnak mi a meglátása.A műszaki végzettségű pedig lehet akár villanyszerelő is...

2015. okt. 14. 20:02
 8/48 anonim ***** válasza:
Még ha nem lenne barátnője, akkor is esélytelen lenne.
2015. okt. 14. 20:03
 9/48 anonim ***** válasza:
100%

Van barátnője... innentől kezdve nem mindegy?

Amúgy iszonyú önbizalomhiányban szenvedsz. SZTK-ban van ingyenes pszichológus, dolgozz rajta, megéri!

2015. okt. 14. 20:05
 10/48 anonim ***** válasza:
61%
#4 ne haragudj, de neked mi bajod van? honnan szedted ezt a baromságot? :DDDDD könyörgöm, egy sima (nem szakmai) nyelvvizsga nem ér olyan sokat mint ahogy ti beállítjátok. képzettség nélkül NEM vesznek fel multihoz. még egy recepcióra se mindig elég CSAK a nyelvtudás.
2015. okt. 14. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!