Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy takarítónö sosem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy takarítónö sosem lehet szellemi partnere egy diplomás férfinek?

Figyelt kérdés

A férfi, aki érdekelt, müszaki végzettséggel rendelkezik, de arról nincs pontos információm, milyen munkakörben dolgozik.

Nekem a munkaköri leírásomba beletartozik a takarítás is. Sajnos egy érettségivel, két nyelvvel (egy felsö és egy középfok) nem dúskálok a lehetöségekben, a továbbtanulás meg anyagi okokból szünetel egyelöre.

A srác 10 évvel idösebb (32), és sajna van barátnöje, szintén diplomával (orvos)

Nagyon esélytelen?

2015. okt. 14. 19:47
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
59%

"Én matematikusnak tanulok,de alig beszélgetek a matematikáról a barátaimmal,anyukámmal,párommal. :D"

Mert a matematika dög unalom, még reálos szemmel is. :-D

2015. okt. 14. 21:28
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon esélytelen, ugyanis van már barátnője.
2015. okt. 14. 22:07
 43/48 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy mások szerint az :D

Csak azt mondom,hogy kicsit nehéz dolgom lenne,ha így keresnék párt,hogy egész nap arról tudjunk beszélni. :D

2015. okt. 14. 22:34
 44/48 anonim ***** válasza:
Ezt figyeljétek, a kérdés kiírása után egy órával hirtelen összejött a férfiaval és megtanult plusz két nyelvet, nem semmi a csaj: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
2015. okt. 15. 00:43
 45/48 anonim ***** válasza:
86%

Nem olvasom végig a válaszokat, mert némelyiktől rosszul lettem. Kérdező, mindössze egy fordított helyzettel szeretnélek megismertetni. Van egy egyetemi és egy főiskolai diplomám, a filozófia szakot családi okokból hagytam abba, sosem fejeztem be, az lenne a harmadik. Angolból profi vagyok (nyelvtanári diploma) amúgy pedagógus. Mióta megtanultam olvasni, szinte minden nap olvasok, és így negyven felé hidd el, ez nagyon sok könyvet jelent. Írogatok is, jelentek meg verseim.

A volt férjem az építőiparban dolgozik. Nincs érettségije, mert anno nem érdekelte a tanulás. Az anyanyelvén kívül más nyelvet nem beszél. (mondjuk nem magyar)De én rajta kívül még nem sok olyan emberrel találkoztam aki lelki-szellemi értelemeben társam tudott volna lenni. Természetesen is magas értelmi és érzelmi intelligenciával van megáldva és olvasott, művelt férfi is. Mindig jól el lehetett beszélgetni vele mindenről. Azóta sem találtam hozzá hasonlót. Nem volt meg benne a diplomások gőgje és sznobizmusa,tisztelte az én tudásomat, de nem volt benne kisebbrendűségi érzés sem amiért ő kevesebb papírral rendelkezik. A mai napig ő az ideális társ a szememben ebből a szempontból.

Nem a papír számít, hanem hogy milyen ember vagy.

2015. okt. 15. 06:32
 46/48 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó véleményét! :)
2015. okt. 15. 11:31
 47/48 anonim ***** válasza:
Esélytelen. De nem azért,mert te takarítasz és nincs 8 diplomád.........hanem mert barátnője van, foglalt!!!
2015. okt. 15. 13:12
 48/48 anonim ***** válasza:

Nagyobb baj,az hogy foglalt! Ha ezt figyelmen kívül hagyod, akkor nem vagy annyira értelmes,mint amennyire gondolod magad, ugyanis, úgy említed meg,mint valami mellékes tényezőt. :)

A kérdésre válaszolva, nekem (nő vagyok), egy érettségim, és egy OKJ szakmám van,a párom gépészmérnök.

Viszont levelezőn diplomás képzést végzek. Nem érzem úgy,hogy ne lennék hozzá méltó, és ő sem, hisz nemrég kérte meg a kezem. Nem tart butának se,sok dologba tájékozottabb vagyok,mint ő, persze a fizikában, műszaki dolgokba verhetetlen, de néha a munkájáról is tart nekem kiselőadást, aranyos mikor szakrajzokat mutogat nekem és próbálja elmagyarázni mi micsoda, én meg igyekszem úgy tenni mintha érdekelne is :)

Amúgy verhetetlen páros vagyunk, és kiröhögöm azt aki szerint azért nem, nem "még" nincs diplomám, szép is ha valaki ilyenbe méri a szerelmet,meg a másik értékét.

2015. okt. 15. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!