Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy takarítónö sosem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy takarítónö sosem lehet szellemi partnere egy diplomás férfinek?

Figyelt kérdés

A férfi, aki érdekelt, müszaki végzettséggel rendelkezik, de arról nincs pontos információm, milyen munkakörben dolgozik.

Nekem a munkaköri leírásomba beletartozik a takarítás is. Sajnos egy érettségivel, két nyelvvel (egy felsö és egy középfok) nem dúskálok a lehetöségekben, a továbbtanulás meg anyagi okokból szünetel egyelöre.

A srác 10 évvel idösebb (32), és sajna van barátnöje, szintén diplomával (orvos)

Nagyon esélytelen?

2015. okt. 14. 19:47
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

28, Miért kéne egy olyan szakmához értenem, amihez sose volt, és jó esetben sose lesz közöm?

Miért nem beszélgetünk inkább a szimultán tolmácsolásról? Ugyanis én ezt tanultam, még rá nem kényszerültem, hogy abbahagyjam

2015. okt. 14. 20:41
 32/48 anonim ***** válasza:
14%
Kizárt dolog, hogy bármi legyen köztük, senki nem akar egy koloncot... Jaj, bocsánat, először úgy láttam, hogy a férfi van alacsonyabb pozícióban! Persze hogy lehet, mindenképp próbáld meg, ha nem megy bele akkor egy szemét önző disznó, csak a külsőségekre hajt, nem is érdemel meg téged!
2015. okt. 14. 20:44
 33/48 anonim ***** válasza:
56%

"De ezen felül nem értem,mért lenne igénytelenség például,ha nem fejlődik folyton..."

Előbb-utóbb mindenki eljut egy szintre, ahol vagy a szakmája, vagy a saját korlátai, igényei miatt nem fog tovább fejlődni, de ez a szint egészen máshol van egy mérnök, vagy orvos esetében amely szakmák folyamatos képzést igényelnek, és egy bolti eladó esetében amely szakmát szinte bárki el tudna sajátítani. Továbbá onnantól, hogy nem fejlődsz csak tespedés, vegetálás, és leépülés van.

2015. okt. 14. 20:44
 34/48 anonim ***** válasza:

"Miért kéne egy olyan szakmához értenem, amihez sose volt, és jó esetben sose lesz közöm?

Miért nem beszélgetünk inkább a szimultán tolmácsolásról? Ugyanis én ezt tanultam, még rá nem kényszerültem, hogy abbahagyjam."

Azért kellene, mert azt állítottad, hogy bármely témáról tudsz beszélgetni, a "bármely" egy végtelenül tág fogalom melybe a baleseti sebészet is beletartozik. Én részemről nem tudok bármely témáról elcsacsogni, a nyelvekhez, habár van egy felsőfokú angolom, tök hülye vagyok, és nem is nagyon érdekelnek, bár németül azért meg kellene tanulnom, de az még a jövő zenéje.

2015. okt. 14. 20:49
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

NYelvekből élek, úgy, hogy nincs csak két középfokúm.

Nem a papír a lényeg, hanem a tudás, és az, hogy hogyan tudod eladni magad. Ha tényleg otthon képzed magad, akkor gondolkodj el rajta, mert lehetne jobb is a helyzeted.

Pl. skypesuli.hu

3000-es óradíjjal simán tanítanak, olyanok is, akiknek nem ez a végzettsége, "csak" tudnak beszélni.

A pasit meg hagyd békén. Ha nem tűnt volna fel: FOGLALT!

2015. okt. 14. 20:52
 36/48 anonim ***** válasza:

Mért baj az,hogy olyat csinálsz,amit bárki eltud végezni?

Elsősorban,azért mész dolgozni,hogy azzal a munkával hozzájárulj a társadalom működéséhez.....Az már egy dolog,hogy tovább tanulunk,mert jobban életet akarunk magunknak,de nem értem miért kell,hogy valaki a munkahelyén mindenképp megvalósítsa önmagát.........

2015. okt. 14. 20:59
 37/48 anonim ***** válasza:
46%

Miért nem reagálsz arra a felére, hogy a pasi foglalt? Az nem számít? Az számít a legtöbbet.

Remélem nem az én uramra fáj a fogad :)))

2015. okt. 14. 21:00
 38/48 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, egy mérnök és egy fogorvos milyen magas szintű szellemi társalgást tud folytatni egymással a szakmáról? De ilyen alapon inkább ne álljon össze egy fodrász és egy vasutas, mert ők nem nagyon fogják érteni, miről vartyog a másik, mikor épp szakmai nyelven beszél.De most komolyan olyan fontos ez? A munkán kívül még millió és egy értelmes közös téma lehet.
2015. okt. 14. 21:05
 39/48 anonim ***** válasza:

"de nem értem miért kell,hogy valaki a munkahelyén mindenképp megvalósítsa önmagát......"

Nem kell, csak én olyan emberrel nem feltétlenül akarok kapcsolatot, aki a munkahelyén biorobotként funkcionál.

"Kíváncsi vagyok, egy mérnök és egy fogorvos milyen magas szintű szellemi társalgást tud folytatni egymással a szakmáról?"

szerinted, miért hívják a fogpótlást hídnak? Mert pont úgy működik, mint a mérnöki megoldás, két pilléren áll egy terhelés alatt állóösszekötő szakasz... egy vegyészmérnökkel meg a kompozitokról és azok előállításáról lehetne beszélgetni, vagy például a gyógyszer és élelmiszergyártásról... Reál szakmák között nagyon sok az áthajlás, és a hobbik is gyakran hasonlóak.

2015. okt. 14. 21:14
 40/48 anonim ***** válasza:

Jézusom :D

Én matematikusnak tanulok,de alig beszélgetek a matematikáról a barátaimmal,anyukámmal,párommal. :D

2015. okt. 14. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!