Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vonzóbbnak tartják ha egy férfi inkább szellemi munkát végez?
Értem én hogy mennyire szükség van szakmunkásokra, de komolyan aggódom hogy ha szakmunkásnak tanulok akkor meg leszek bélyegezve, hogy én buta vagyok és nem tanultam.
A másik probléma a párkeresés: tehát ha mondjuk szakmunkás leszek, de megtetszik egy nő aki szellemi munkát végez, diplomás stb. akkor tényleg úgy van hogy nagy az esély hogy alapból kikosaraz?
Ez nem kizárólag ettől az 1 dologtól függ.
Egyébként meg a volt főnököm anno mikor kiment az irodában az izzó ott nyivákolt hogy mit csináljon. 35+ 2 diploma német, angol nyelv. :D
Kinek mi. Nekem igen, vonzóbb az olyan, aki szellemi munkát végez, de még ezt is szűkíteném, mert a hasonló érdeklődés a fontosabb.
De ez én vagyok. Ismerek olyan házaspárt, hol értelmiségi a nő és autószerelő a férfi és 20 éve házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!