Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint egy szellemi munkát végző férfi kimagyarázhatja a fizikai munkát?
Ha egy férfi szellemi munkát végez, diplomás, aztán egyszer csak azt látod hogy fizikai munkát végez, nem is szakmunkát csak valami betanított semmit: gyártósor, gyorsétterem, futár stb. akkor ez női szempontból egyértelműen a férfi eltitkolt valamilyen egzisztenciális, szakmai, emberi kudarcának következménye nem?
Vagy hihető az a kamu szöveg, hogy "Visszamentem egyetemre és ezek a munkák rugalmasabbak a tanulás mellett."
# 1
egy férfi aki szellemi munkát végzett eddig, a habitusán, a beszédén, külsején is érzed, látod hogy szellemi ember és nem egy melós. Ezt egyszerűen látni, érezni.
És egyszer csak azt látod hogy pizza kiszállítást csinál, bicajjal az esőben.
És azzal magyarázza ki hogy "Visszamentem egyetemre és ezzel a munkával nagyon egyszerű megoldani"
Ez nem kamu?
Miért? Nem lehet szellemi munka mellett egyetemre járni?
Le kell menni csövesnek??
"egy férfi aki szellemi munkát végzett eddig, a habitusán, a beszédén, külsején is érzed, látod hogy szellemi ember és nem egy melós. Ezt egyszerűen látni, érezni"
Szerintem ez marhaság. :D
Kérdező rajtad egyatalan nem látszik hogy jártál volna egyetemre.
Hülyébb vagy mint egy salgótarjáni cigány 8 általánossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!