Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi normális szellemi munka mellett miért vállal "diákmunkákat"?
Legutóbb mikor találkoztunk még illusztrációkat meg fotódokumentációkat készített, kreatív területen dolgozott, külföldre is.
Legutóbb meg bicajjal pizzát hord. Ez most hogy van?
Látszik rajta hogy nem hülye, nem tanulatlan betanított munkás. Ezt érzed egy ember kommunikációján, ő is beszél angolul is, könyvet olvas.
Azért fura ez ez egész mert ő már nem egyetemista, hanem 40 éves, ilyenkor azért kérdőjeleket vet fel hogy miért kényszerül ilyen munkát végezni.
Segítek egy kicsit: infláció
Amiből eddig megélt, az most már nem lesz elég, így inkább mellékállást vállal.
Nekem van 2 állásom és elvállalok mindent ami jön.
Nem a pénzért, a főállásom több mint sok pénzt hoz a konyhára, hanem hogy tágítsam az ismereteim stb.
# 1
# 2
# 3
Nem az fura hogy valaki ilyen munkát vállal, hanem az hogy egy olyan ember csinálja akivel amikor beszélsz, látod az intelligenciát, a tanultságot a szemében, hallod a beszédében, egyszerűen ő nem egy egyszerű munkásember, akihez illene ez a munka.
Nem tudom hová tenni azt hogy valaki tavaly még egy összetett szellemi, kreatív munkát végez, most meg pizzát szállít?
# 4
de az ő esetében a pizzakiszállítás mivel tágítja az ismereteit?
Próbálok nyitott elmével közelíteni, de ehhez nehéz.
Ehhez van kedve! Ő dolga. Kérdezd meg Tőle mondjuk.
Én is tanultam, aztán buszoztam mert ehhez van kedvem és pont.
N 30
Úgy beszéltek az intelligenciáról, mintha valami ritka madár lenne.
Nekem több diplomám van, de ha rákényszerítene az élet, elmennék árufeltöltőnek is, mert enni kell, a számlákat fizetni kell. Amúgy a tőzsdézéshez érteni kell, nem elég hozzá az intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!