Normális ez szerintetek?
16/F vagyok, és ma mentem először diákmunkára.
Csak pár békát kellett elvinni meg flakonokat onteni egy gépbe.
De óránként max 10 percet dolgoztam, a maradék időben meg eluntam az életemet mert nem volt mit csinálnk, és tiszta szarul érzem magam, alig beszeltem valakivel, nem is nevettem meg a nap nagy részébe csendben ültem.
Egyszerűen utáltsm még most is rosszul édzem magam.
Mi bajom?
Ha vendéglátóipari helyen lennél, biztos mondta volna a főnök, hogy foglald el magad, találd fel magad. Azt kell a vendégnek mutatni, hogy tevékeny vagy. Mint ahogy a Passengers című filmben a bár pultos meséli.
Amiről a többiek írnak, hogy ez a felnőttek világa, azt akarja jelenteni, hogy a munkavallalok java motiválatlan. Tán utálja a munkáját. Csak a pénzért jár be, ha bejár.
Az az ember (egyéni, saját) feladata, hogy megtalálja azt a munkakört, amit szívesen betölt. Amiben felismeri maga, hogy még ezt-azt is el kell végezni mielőtt a nap végén befejezi a munkát.
Ki kell találni, a hobbiból hogy lehet pénzt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!