Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi normális szellemi munka mellett miért vállal "diákmunkákat"?
Legutóbb mikor találkoztunk még illusztrációkat meg fotódokumentációkat készített, kreatív területen dolgozott, külföldre is.
Legutóbb meg bicajjal pizzát hord. Ez most hogy van?
Látszik rajta hogy nem hülye, nem tanulatlan betanított munkás. Ezt érzed egy ember kommunikációján, ő is beszél angolul is, könyvet olvas.
Azért fura ez ez egész mert ő már nem egyetemista, hanem 40 éves, ilyenkor azért kérdőjeleket vet fel hogy miért kényszerül ilyen munkát végezni.
Pizzafutár?
Helyismeret, emberismeret.
Kell egy bolt, tudja hol van, kell egy ember, találkozott már olyannal.
Ha pár szót vált a kuncsaftokkal, lépcsőházban az emberekkel stb stb máris növeli az ismeretségi körét.
De az is lehet hogy szeret motorozni/vezetni és ez egy olyan munkahely ahol ezért fizetik
1. nem jön ki a jövedelméből és nincs más
2. elég neki 8-tól 5-ig irodában ülnie (mivel így dolgoztam én is biztos mentem volna valami rohangálós munkára, nem 0-24 ben a gép előtt lenni)
3. kikapcsolja az agyát, ha le van terhelve akkor valami monoton munka elfeledteti, ilyen pl. a futás is vagy kertészkedés stb.
4. én diplomával mentem gyárba is, most van tartalékom inkább itthon ülök amég nincs szellemi munka (2 és fél évig dolgoztam egy helyen, de megszűnt), ha nem lenne tartalékom el kéne mennem trógerolni
30F diplomás, intelligens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!