Vannak normális áruházak, ahol emberszámba veszik a diákmunkást?
Figyelt kérdés
Én nem félek a fizikai munkától, a kasszázás is megy. A vásárlókkal is tudok bánni, viszont a vezetők/dolgozók (egy-két kivétellel) hozzáállása kritikán aluli. A többségük lefele tolja a munkát és a felelősséget és/vagy a kisebbeken vezetik le a feszültséget. Ha a boltvezető nem látja el munkáját rendesen, a helyettes takarít utána, aki természetesen a dolgozókon vezeti le a feszültséget. A rendes dolgozók csicskáztatják a diákmunkást.2020. nov. 22. 18:14
1/14 anonim válasza:
Mindenhol ez megy az ilyen fajta munkáknál.
2/14 A kérdező kommentje:
A kereskedelem ilyen szívatós pálya? Az egyetlen jogom, ami van, az a 3-6 órán belüli ebédszünet, de az is inkább kötelesség, mert a részlegvezetőt leszidják, ha nem adja ki az ebédszünetet, és ezért persze a diákot szúrják le.
2020. nov. 22. 18:47
3/14 A kérdező kommentje:
Tűrhető munka lenne elméletben, a kollégák/felettesek korrektek lennének és nem passzolnák le mindig a munkát és a felelősséget.
2020. nov. 22. 18:47
4/14 anonim válasza:
Senki se szeret dolgozni annyira főleg ha még kevés pénzért baszogatják is. :) Én is tapasztaltam, ha a vezetőnek rossz napja van, akkor a beosztottaknak is. Leggyengébben csattan az ostor.
5/14 A kérdező kommentje:
Te is áruházban dolgozol?
2020. nov. 22. 19:36
6/14 anonim válasza:
Nem, már nem, de kipróbáltam diákként az áru feltöltést és a kasszázást is - az nem ment. Árufeltöltésnél folyamatos volt az, hogy ezt már tegnap kikellett volna rakni, de ma jött meg, h mi tartott ennyi ideig, 1 cigi szünet erejéig is átvizsgáltak mindenkit úgy, h a gatyámba is be akartak nézni.
7/14 A kérdező kommentje:
Más munkában is ez van, vagy ez a melósvilág?
2020. nov. 22. 19:48
8/14 anonim válasza:
Más munkában is hasonló van, de vannak helyek ahol jobban megbecsülik az embert.
9/14 anonim válasza:
Egen, kábé ágazatfüggetlen, nyilván az eredendően értelmesebb körökben is, csak ott többnyire más a műfaj. Azt tudod csinálni, hogy addig megy hopping, amíg meg nem találod az embereidet valahol. Ugye valaki őket is odagyűjtötte, az ottani főnökeid már valószínűleg egészen a tulajig azt értik normalitás alatt, amit te is. Emberi gyarlóság meg rossz nap lesz ott is, de nem ilyen mindennapos óvoda azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!