Vannak normális áruházak, ahol emberszámba veszik a diákmunkást?
Figyelt kérdés
Én nem félek a fizikai munkától, a kasszázás is megy. A vásárlókkal is tudok bánni, viszont a vezetők/dolgozók (egy-két kivétellel) hozzáállása kritikán aluli. A többségük lefele tolja a munkát és a felelősséget és/vagy a kisebbeken vezetik le a feszültséget. Ha a boltvezető nem látja el munkáját rendesen, a helyettes takarít utána, aki természetesen a dolgozókon vezeti le a feszültséget. A rendes dolgozók csicskáztatják a diákmunkást.2020. nov. 22. 18:14
11/14 anonim válasza:
ja tehát nulla tapasztalattal, első munkahelyes hébehóba bejárós tizenéves elvárásokat támaszt? hát ez így alapjaiban problémás.
12/14 anonim válasza:
#11 ha próbáltad zöldfülűként, hogy oké, csinálod, akkor tudod, mi a vége.
13/14 anonim válasza:
Nagy áruházban nem dolgoztam, de elég sok helyen voltam diákmunkázni. Volt néhány hely, ahol nagyon rendesek voltak velem és korrektek, kimehettem sétálni, ebédelni stb. De volt néhány nagyon rossz is, de pont ez is a jó a diákmunkában, hogy viszonylag könnyű volt másikat találni. Volt, hogy egyik monoton munkás helyről eljöttem, nemsokára csörgött a telefonom és mehettem egy olyan helyre, ahol sokkal lazább volt a munka és kedvesek a kollégák. Szerintem nem kéne extra dolognak lenni, hogyha az ember rendesen dolgozik, akkor emberszámba vegyék, de sajnos sok a szemét munkaadó. Most a Covidos időkben gondolom kevesebb lehet a lehetőség is, de érdemes próbálkozni, jelentkezni több helyre is. Nekem sosem volt protekcióm, senkit nem ismertem, mégis volt több klassz irodai munkám is. Szerencse kérdése is.
14/14 anonim válasza:
A 2010-es évek elején diákmunkáztam, amikor még nem volt olyan munkaerőhiány, mint most, mégis rendesek voltak kb. az összes helyen (talán egyetlen rossz élményre tudnék visszaemlékezni, pedig tucatnyi helyen dolgoztam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!