Bolti eladóként heti 30 órában a nettó 100 ezer forintos fizetés az normálisnak számít?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 15:01
3/8 anonim válasza:
Ezt a 833 Ft os orabert atszamolva ha napi 8 oraban lennél ennyiert akkor 133 ezer Ft lenne a nettod.
Nem értem ez hol jelent jo munkabèrt
4/8 anonim válasza:
Sajnos igen, jónak mondható. Én minőségellenőr vagyok ennyiért 6 órában. Kevés, de ez van 😔
5/8 anonim válasza:
Ha nem kell hajnalban kezdeni, vagy késő este vegezni, akkor nem rossz, de nem is jó.
6/8 anonim válasza:
Szörnyű, hogy 2020-ban Európa közepén ennyi pénzért elvárják, hogy megmozduljon az ember, nemhogy dolgozzon. Ország szégyene ez.
7/8 anonim válasza:
Határozottan rossznak számít a havi nettó garantált bérMINIMUM 140.049 forint szóval minimum 105035 ft járna havi 30 órára ami még ígyis nagyon gyér
Főleg a mai árakhoz albi+ rezsi 100 ezer+kaja 40+egyéb kiadás 20+ ha dohányzik valaki 40 máris 180-nál vagyunk és nem is szórakoztál meg semmi extra nincs.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom mert pontoztak le, nekem egy drogeriaban ugy mondtak kb 120-at,hogy alig van szabad hétvége es van hogy fel hatra be kell menni. Persze ettől figgetlenul ebből nem lehet fizetni alberletet stb, de egy hat oras munka nem erre van kitalalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!