Hogyan lehet Magyarországon, Pest megyében normális munkát találni?
Csak úgy, ismeretségek, nyalások, rokonok stb nélkül. Végignéztem azokat a munkákat, amik meg vannak hirdetve, és 100-ból 99 éhbért kínál, elvárja az összes pozitív tulajdonságot, stressztűrést, kreativitást, stb. Legalább 4-5 munkakört kell betölteni egyszerre azért az éhbérért, amit kínálnak.
Mégis mindenki csillogó, új autókkal jár.
Emberek, hogyan csináljátok? Adócsalással? Ismeretségi körrel?
Előadóművész vagyok és tanár, havi 150000-t fizet nekem az állam.
Gondolom hallottatok már a pályaelhagyó pedagógusokról, lehet, hogy egyszer én is az lennék.
Általában azt szokták mondani az emberek, hogy ennyi pénzért ők fel sem kelnének az ágyból. Mikor kérdeztem, mégis mit dolgoznak, vigyorogtak, vonogatták a vállukat, egy mondott konkrétumot: markológépes.
Csak nem merek ugrani, mert látom, hogy máshol esetleg többet kapok 10-15000 ft-tal, de közben kidolgoztatják a belemet és ugróköteleznek vele.
Balut a dzsungel könyvéből ismerem, nem tudom miről beszélsz, 3#.
Őszintén kíváncsi vagyok, mások hogy a jó fenébe csinálják.
Előadóművész (Ha szabad kérdeznem akkor milyen művész vagy?) és tanár. Ezekkel a kompetenciákkal nehezen fogsz 400 nettós állást találni.
Ne haragudj de normálisan fizető álláshoz piacképes végzettség és tapasztalat kell, és nem protekció.
Mert te egy pedagógus vagy. Pedagógus sehol nem kap nettó 400-at, nemcsak Pest megyében, talán egy iskolaigazgató az illető.
Az előadóművész meg... ha nincs neved, akkor se fogsz ennyit kapni. Ott nagy az olló a kis félamatőr lokális hős ("semmi" pénzért dolgozik) és a nagy ismert művész (havi milliók) között. És ennyiből te inkább az előbbi vagy, semmint egy ismert zenész, színész, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!