Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik típust szokták elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típust szokták elutasítani?

Figyelt kérdés

A, minimálbéres pasik

B, az rossz adottságú elhízottakat

C, egyiket se! Nem vagyok felszínes és anyagias nő.

2022. aug. 12. 09:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
C, a cigányokat
2022. aug. 12. 09:53
 12/31 anonim ***** válasza:
89%
Figyelem! Figyelem! A kérdező incel! Érdemi választ adni neki fölösleges, mert csak a maga sarkított incelvéleményét szajkózza. Ismétlem, érdemben válaszolni neki fölösleges! Figyelem! A kérdező incel! A további válaszadás kerülendő!
2022. aug. 12. 09:57
 13/31 anonim ***** válasza:

Nem. Én nem mondom, hogy mindenki tanuljon tovább. Azt mondom, hogy nem nehéz. És azt is, hogy mindenki maga tehet a családi állapotáról meg a szociális életéről.

Nem az a gond, ha valaki nem végez egytemet. Az a gond (de lehet, hogy csak nekem) ha valaki nem szeretne fejlődni semmiben. Ha valaki szereti a munkáját és mellette van valami hobbija, amiben folyamatosan fejlődni törekszik, akkor nem baj hogy minimálbéres vagy fizikai munkás. A családalapításhoz szükséges pénz problémáját ketten oldanánk meg.

2022. aug. 12. 10:03
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

10

Ez hogy sikerült kilogikázni?

Szerinted nincsenek csóró, "egyszerű melós" nők? Tényleg azt gondolod, hogy minden nő sokdiplomás cégvezető?

Vagy netán úgy véled, hogy a Bosch magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója lecsapja a kezedről a csóringer, nyolc osztályt végzett takarítónőt? 😄

2022. aug. 12. 10:12
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
#10 lehet egy munkásnak is nője, csak érje be a saját szintjével. Te kimondottan csinos nőt követelsz magadnak, ez itt a gond. Mire fel? Azért tenni is kéne valamit api.
2022. aug. 12. 10:53
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Vannak olyanok, akik a szintjuk ala valasztanak. Ok sem azert, mert olyan felszinesek. A te problemad, hogy a legmagasabb szinteken levok nem valasztanak annyi szinttel maguk ala, ahol te vagy a beka segge alatt. Ezen senki nem tud segiteni. Ami te tehetsz, hogy elkezdesz szintet lepni. Az elso szintet az jelenti, amikor abbahagyod, hogy a kulseje alapjan kategorizalod az embereket.
2022. aug. 12. 10:57
 17/31 anonim ***** válasza:
90%

Ja, te nem akarsz a saját szinteden lévő nőt sem, de egy nőnek még alá is kéne választani.

Áruld el, mire fel?

Felszínes itt te vagy, nem a nők. Keress te is melós, kövér nőt. Erre egyszerűen sosem tudtok magyarázatot adni.

2022. aug. 12. 11:08
 18/31 A kérdező kommentje:
De ne miért kell átesni a ló másik oldalára? Nekem érettségim van és 2 szakmám. Miért kell nekem 8 általánost végzett takarítót ajánlani? Plusz még azok közül is kiemelve hogy Kövéret! Mèg véletlen se egy kicsit csinosabbat , hanem egyenest a legrosszabbat??!!
2022. aug. 12. 11:15
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

18

Akkor hajts érettségivel és két szakmával rendelkező nőkre. Ki állít meg ebben?

2022. aug. 12. 11:20
 20/31 A kérdező kommentje:

19

Azt tenném de ez a három probléma van mindig. 1, diploma hiánya , 2, nincs vagyon 3, kicsit testes vagyok ami nem trendi.

Hiába hívok el randira egy nőt akivel kb egy szinten vagyunk, ha neki is a fentebb irt 3 dologhoz köti amit nem tudok teljesíteni.

2022. aug. 12. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!