Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mely vallások szokták elutasít...

Mely vallások szokták elutasítani az oltásokat vallási meggyőződésből?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 17:59
 1/10 KZitus ***** válasza:
74%

Szia

hogyan találsz/látsz összefüggést az oltakozás és a vallásos meggyőződés között?

Csak hogy jobban érthető legyen mire gondoltál.

Én mélyen hívő ember vagyok, de nem látok összefüggést a kettő között.

2021. ápr. 26. 18:09
 2/10 anonim válasza:
34%
Egy két szekta főleg az USA-ban, illetve itthon a radikális hitgyülisek(de végülis az is egy szekta).
2021. ápr. 26. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem látok összefüggést. Katolikus családból származom, szüleim mélyen hívő emberek és beoltatták magukat.
2021. ápr. 26. 18:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Az USA-ban van olyan egyetem, ami ősszel kötelezni fogja a hallgatóknak az oltást, és ez alól csak azok kivételek, akiknek a vallási meggyőződése nem teszi lehetővé azt, hogy beoltsák őket, milyen vallások lehetnek ezek? Illetve melyek azok a vallások, amik el szokták utasítani és Magyarországon is működnek?
2021. ápr. 26. 18:23
 5/10 anonim válasza:
70%
Csak pc-k akarnak lenni ezért beleírták, de még maguk se tudják kik a kivételek.
2021. ápr. 26. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Az USA egy másik állatfaj, ahogy a tanárom mondta. Azok olyan agymosott félék.
2021. ápr. 26. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:

2-es hozzászóló, tudsz forrást arról, hogy a Hit Gyülekezete vagy hites keresztények elutasítanák az oltást?

Én nem tudok ilyet.

https://www.youtube.com/watch?v=BkCtf9tFSsQ

2021. ápr. 26. 18:49
 8/10 anonim válasza:
65%
7 Nem koronavírusoltást, hanem a gyerekének a kötelező oltásokat nem adatta be és az egész családját nem engedte orvoshoz menni egy keményvonalas hitgyülis. Személyes tapasztalat, olyan befásult, elvakult, makacs és buta nőszemélyt azóta sem láttam.
2021. ápr. 26. 18:55
 9/10 anonim válasza:
Gondolom most ezt se adja be.
2021. ápr. 26. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez az egy ismerősöd a kivétel, nem pedig általános szabály. A Hit Gyüliben javasolják az oda járó keresztényeknek az oltakozást. A COVID oltást is és a gyermekeknek szóló védőoltást is. Sok több gyermekes hitgyülis keresztény családot ismerek, mindenki kapja az oltásokat rendesen. A motoros hitesek pedig felveszik a bukósisakot, nem mondják, hogy "majd az Isten megóv!". Persze motorozás előtt szoktak imádkozni Istenhez, hogy ne legyen semmi baj.
2021. ápr. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!