Mely vallások szokták elutasítani az oltásokat vallási meggyőződésből?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 17:59
1/10 KZitus válasza:
Szia
hogyan találsz/látsz összefüggést az oltakozás és a vallásos meggyőződés között?
Csak hogy jobban érthető legyen mire gondoltál.
Én mélyen hívő ember vagyok, de nem látok összefüggést a kettő között.
2/10 anonim válasza:
Egy két szekta főleg az USA-ban, illetve itthon a radikális hitgyülisek(de végülis az is egy szekta).
3/10 anonim válasza:
Nem látok összefüggést. Katolikus családból származom, szüleim mélyen hívő emberek és beoltatták magukat.
4/10 A kérdező kommentje:
Az USA-ban van olyan egyetem, ami ősszel kötelezni fogja a hallgatóknak az oltást, és ez alól csak azok kivételek, akiknek a vallási meggyőződése nem teszi lehetővé azt, hogy beoltsák őket, milyen vallások lehetnek ezek? Illetve melyek azok a vallások, amik el szokták utasítani és Magyarországon is működnek?
2021. ápr. 26. 18:23
5/10 anonim válasza:
Csak pc-k akarnak lenni ezért beleírták, de még maguk se tudják kik a kivételek.
6/10 anonim válasza:
Az USA egy másik állatfaj, ahogy a tanárom mondta. Azok olyan agymosott félék.
7/10 anonim válasza:
2-es hozzászóló, tudsz forrást arról, hogy a Hit Gyülekezete vagy hites keresztények elutasítanák az oltást?
Én nem tudok ilyet.
8/10 anonim válasza:
7 Nem koronavírusoltást, hanem a gyerekének a kötelező oltásokat nem adatta be és az egész családját nem engedte orvoshoz menni egy keményvonalas hitgyülis. Személyes tapasztalat, olyan befásult, elvakult, makacs és buta nőszemélyt azóta sem láttam.
10/10 anonim válasza:
Ez az egy ismerősöd a kivétel, nem pedig általános szabály. A Hit Gyüliben javasolják az oda járó keresztényeknek az oltakozást. A COVID oltást is és a gyermekeknek szóló védőoltást is. Sok több gyermekes hitgyülis keresztény családot ismerek, mindenki kapja az oltásokat rendesen. A motoros hitesek pedig felveszik a bukósisakot, nem mondják, hogy "majd az Isten megóv!". Persze motorozás előtt szoktak imádkozni Istenhez, hogy ne legyen semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!