Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a nők milyen okból szokták egy férfi közeledését elutasítani?
Francokat.
A finom szexuális utalásokkal fokozatosan semmi baj, de akinek egyéb se esik ki a száján és le sem veszi a kezét a seggedről azt előbb utóbb minden jóérzésű ember elküldi a fenébe.
Nem érdekel, ellenszenves az illető.
Bunkó, túlságosan erőszakos.
Rossz az időzítés, épp nincs kedvem ahhoz, hogy valaki közeledésével foglalkozzak (épp mással foglalkozom, fáradt vagyok stb.).
Extrém???
:DDDDDDD
Voltál te mostanában bulizni?
Az esetek 99%-ában így akarnak ismerkedni. Nem is látják teljes egészében, de már fogdossák. A hangját se hallották még.
Szerintem ez megalázó.
Hát szerintem rájuk is.
A többi túl egyértelmű. Ugyanaz a válasz rá, hogy ti miért utasítotok el egy nőt.
Gáz dolgokat csinál, ápolatlanul/ igénytelenül néz ki:
- engem mindig, már középiskolás koromban is zavart, ha vki. hibásan beszél magyarul (-suk, -sük, aztat és társai + káromkodik)
- pár mondatából kiderül, h . agyban nem passzolunk, egyszerű, mint a faék (IQ-ban gyenge),
- izzadság szaga van, szájszaga van
- zsíros hajú
- pecsétes holmik, retkes farmer...
- részegen nyomul, erőszakos, sérteget, megjegyzéseket tesz,
- másokkal bunkózik (pl. beszól a pultusnak, lekezelő másokkal)
- modortalan (EQ-ban gyenge)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!