Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típust szokták elutasítani?
A, minimálbéres pasik
B, az rossz adottságú elhízottakat
C, egyiket se! Nem vagyok felszínes és anyagias nő.

Ne provokálj.
Vékony, sportos és diplomás nőként nem vagyok érdekelt sem a nyomorgásban, sem az egészségtelen életmódban. Nem attól lesz felszínes valaki, hogy nem hajlandó száz méterrel maga alá választani. Térj napirendre efölött.
1,
Nem ezektől lennél az. Hanem ha csupán ez alapján választanál partnert. Szóval ha szerinted Átlagjóska rendes tag, de mivel 300 ezret keres vagy apatesteste miatt elzavarnád mikor udvarol. Mert az bizony az mutatná hogy csak ezek alapján döntöttél.

Ha ennyit tudok csak róluk, akkor nyilván azt mondom, hogy elutasítom mindkettőt.
De korábban tetszett már kövér srác meg rossz adottságú is.
Ha elképzelsz egy szuper pasit, okos értelmes, udvarias, figyelmes, erős stb, amit akarsz és hozzá, hogy szenvedélyesen szereti a hivatását, ami a tanítás. Szerintem ez teljesen rendben van simán lehet esélye.
Viszont ha nem értelmiségi, nem törekszik fejlődésre semmilyen területen, az számomra taszító.

2
Egyrészt 300 ezer nem minimálbér, másrészt az apatest nem elhízottság, tehát ennyi miatt senkit sem utasítanék el.

Annyira nem durva. Ha valaki továbbtanul, kaphat kolit, ami kb 10000 forint havonta (nálunk olcsóbb), nem kell albit fizetni. Rengeteg szociális és tanulmányi ösztöndíj van, a kettő együtt van hogy elég tud lenni a megélhetésre. Plusz rengeteg támogatás és lehetőség, főleg, ha jó vagy.
Igen, aki beteg, az járjon orvoshoz.

6
Mert nincsenek tanulatlan, csóró nők, akik csinosak?
Nem vagytok kicsit elszállva? Tényleg ott tartunk hogy a munkás rétegnek azt javasoljátok hogy tanuljanak tovább, vagy örök magányról ők tehetnek?
Az összes , rendőr , tűzoltó ,mentős stb lépjen ki a munkahelyről; menjen egyetemre. A semmiből éljen évekig. Aztán majd magasabb végzettséggel keressen jobban fizető állást, hogy Magdikának esetleg már megfeleljen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!