Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk titeket melyik fázisban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket melyik fázisban szoktak elutasítani a lányok?

Figyelt kérdés

Azoktól kérdem, akiket gyakran elutasítanak, elzavarnak. Tehát, hogy rögtön az elején kezdik, hogy nem kellesz nekem, van barátom stb mikor még rá sem tértél a lényegre, vagy akkor amikor elhívnád ide-oda vagy csak érződik rajtad, hogy akarsz vmit a csajtól?

Lányok is írhatnak, hogy mikor zavarják el a pasikat(akiket elzavarnak és van róla tapasztalat).

2011. dec. 22. 18:10
1 2
 1/12 szamóca.. ***** válasza:

attól függ. ha ilyen tucán leszólítós ismeretlenek vagyunk de ismerkedjünk szitu van, akkor rögtön nemet mondok nem húzom az agyát.

ha máshonnan ismerjük egymást akkor csak akkor térek rá, ha már egyértelmű hogy mit akar, mert ha csak célozgat én meg levágom és elküldöm, akkor mindig jön a "ah hogy képzeled te, én nem arra gondoltam csak..." ... ilyenkor mindig úgy érzem tollas a hátam.

2011. dec. 22. 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Engem általában az első randi után. Addig általában eljutok, sőt, van úgy, hogy csók is van, utána mégsem tűnnek nagyon tüzesnek egy második randi hallatán... Én sem értem teljesen, az igazat megvallva :) 20/F
2011. dec. 22. 18:17
 3/12 anonim ***** válasza:
A nulladik fázisban.
2011. dec. 22. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:

a kedvenceim:-van apasim(közben meg tudom hogy nincs);nincs, de nem is szeretnék mostanában;

most száltam ki egy rossz kapcsolatból;

nem jössz be(ez a leg gyakoribb);

túl messze lakunk egymástól.

általában nem az első, hanem a 2. beszélgetéskor jut eszébe a lányoknak a fentiek egyike vagy kombinációja

2011. dec. 22. 18:38
 5/12 szamóca.. ***** válasza:
jó hogy ezek a kedvenceid. nagyjából ugyanis csak ezek miatt jöhet létre az a szitu hogy a csaj nem akarja a pasit. nem tudom, jobb lenne ha azzal koptatnálak le hogy "bocsánat, éppen készülök átalakulni hermafroditává, addig pedig egy dzsungáriai hörcsöggel élek kizárólag orálisan szexuális életet"
2011. dec. 22. 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:
azért a kedvenceim, mert csak a 2. beszélgetésnél jut eszükbe.ha az elsőnél, még értem, de a másodiknál???
2011. dec. 22. 18:49
 7/12 szamóca.. ***** válasza:

ezesetben mindet nyugodtan lefordíthatod arra, hogy nem jössz be nekik.

de mást akkor sem tudnak mondani, ezért nem értem a cinikus "a kedvenceim" kifejezést.

2011. dec. 22. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:

valószínű baj, de én mindig barátkozással kezdek mert randi előtt jobban meg akarom ismerni a lányt. eddig rendben szoktak menni a dolgok, kölcsönösen keressük a másikat.

aztán amikor randira hívom akkor ilyen-olyan kibúvó...

2011. dec. 22. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:
minek a "kedvenceim" oda?mert szeretem az ilyen ironikus vagy épp cinikus dolgokat.meg azt is jelenti nekem ez, hogy tulajdonképp már minden indokkal mondtak már nekem nemet,de vannak cifra mondatok is, csak azokat nem írom ,mert egyszer-egyszer fordult elő.bár ha jobban bele gondolok,csajozási próbálkozások helyett túlórázhattam volna, az kifizetődőbb.
2011. dec. 22. 18:57
 10/12 szamóca.. ***** válasza:
én értem hogy miért írtad, csak szerintem ez olyan mint ha azt mondanád ilyen cinikusan, hogy "az a ekdvencem mikor az orvos mindig megkérdi hogy mi a panaszom..." hát mi a frászt mondjon egyebet egy nő ha nem aakr veled összejönni?:D
2011. dec. 22. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!