Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33N vagyok, már esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33N vagyok, már esélytelen olyan férfit találnom aki gyereket szeretne?

Figyelt kérdés
Sajnos a korban hozzám illők között sok a nős,családos ember vagy pedig elvált és már van gyereke, nem akar még egyet. Patthelyzetbe kerültem úgy érzem. 8 év után hagytak el.
2022. aug. 9. 10:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Más miatt hagyott el. Beleszeretett másba elmondása szerint.

Nem ezzel indítok, de eléggé fontos prioritás, nem kamaszok vagyunk jobb tisztázni ki mit szeretne.

Nem zárkózok el a huszonévesektől sem, de nem jellemző, hogy fiatalabbak érdeklődnének irántam. Inkább a 40-es korosztály szokott.

2022. aug. 9. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen elvárásaid vannak?? Mert ennél biztos több hogy akarjon gyereket
2022. aug. 9. 10:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet még ilyet is találni, szóval nem lehetettlen.
2022. aug. 9. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egész biztosan találhatsz a korosztályodnak megfelelő férfit, olyat is aki egyedülálló aki nem elvált és akinek nincs gyereke. (kivéve persze ha valakinek előnytelen a külseje akkor nehezebb de ezt tudjuk)

rengeteg 30-40 közötti egyedülálló gyerektelen férfi van. Csakhát egy része kb. senkinek nem kell.

Én pl. nem akartam gyereket se 20-on se 30 akárhány évesen sem és most 37 évesen sem.

Ezt a kapcsolat elején tisztázni kell, hogy akar e valaki vagy nem.

Persze gondolom mint mindenkinek neked is megvannak az igényeid, mind külsőre mind életszínvonalban.

2022. aug. 9. 12:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Tele a van a társkereső 38-55 év közötti férfiakkal, akik szeretnének gyereke(ke)t. Hajrá :)
2022. aug. 9. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Egy 29 éves még számításba jöhet nálad, ha az a válasz, hogy igen?

2022. aug. 9. 13:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen szóba jöhet 29 éves.
2022. aug. 9. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:
34/38 évesek voltunk a párommal mikor a kisebbik lànyunk született, szóval nem vagy elkésve.
2022. aug. 9. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!