Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33N vagyok, már esélytelen olyan férfit találnom aki gyereket szeretne?
Más miatt hagyott el. Beleszeretett másba elmondása szerint.
Nem ezzel indítok, de eléggé fontos prioritás, nem kamaszok vagyunk jobb tisztázni ki mit szeretne.
Nem zárkózok el a huszonévesektől sem, de nem jellemző, hogy fiatalabbak érdeklődnének irántam. Inkább a 40-es korosztály szokott.

Egész biztosan találhatsz a korosztályodnak megfelelő férfit, olyat is aki egyedülálló aki nem elvált és akinek nincs gyereke. (kivéve persze ha valakinek előnytelen a külseje akkor nehezebb de ezt tudjuk)
rengeteg 30-40 közötti egyedülálló gyerektelen férfi van. Csakhát egy része kb. senkinek nem kell.
Én pl. nem akartam gyereket se 20-on se 30 akárhány évesen sem és most 37 évesen sem.
Ezt a kapcsolat elején tisztázni kell, hogy akar e valaki vagy nem.
Persze gondolom mint mindenkinek neked is megvannak az igényeid, mind külsőre mind életszínvonalban.

Szia.
Egy 29 éves még számításba jöhet nálad, ha az a válasz, hogy igen?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!