Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Esélytelen így barátnőt találnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen így barátnőt találnom?

Figyelt kérdés

Félénk vagyok, szociális képességeim eléggé gyengék. Kerülöm az olyan helyzeteket ahol beszélnem kéne kötetelenül. Nem jut semmi az eszembe olyankor. Nem tudom hogy így hogy ismerkedhetnék lányokkal. Meg hogy ha megismernék egy lányt akkor kellenék e neki így hosszútávon.

Amúgy normális vagyok, és nem is vagyok ronda, de nekem nem megy a beszélgetés, nagyon zárkózott vagyok, de járok pszichológushoz.

2020. okt. 30. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Cihológus helyett keress pénzt, vegyél egy jó öltönyt, és vágass egy normális hajat! Ezek az első lépések.
2020. okt. 30. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, és a pszichológus mit mond? És te amúgy mit teszel azért, hogy szociális téren fejlődj?
2020. okt. 30. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem pszichológushoz kéne járnod, hanem társaságba, vagy mindkettő egyszerre.

Kell neked egy új hobbi, ahol mindig új emberekkel fogsz személyesen találkozni, pl. erdei túrázás. Próbálj több társaságba bekerülni és minél több emberrel érintkezni.

2020. okt. 30. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, lesz társad, csak hogy magadban!!!
2020. okt. 31. 00:35
 5/9 anonim ***** válasza:
*higy
2020. okt. 31. 00:36
 6/9 anonim ***** válasza:
*higgy - harmadjára már csak megy. :D
2020. okt. 31. 00:37
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Olyan gyakorlatokat tud adni pszichológus, melyeket ha rendszeresen végzel, a félelmek csökkennek, idővel meg is szűnhetnek.
2020. okt. 31. 04:46
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
Velem is ez a helyzet nôként. Ez nem fog vàltozni lehet jobb lesz néha de így születtünk az az alap àllapotunk.
2020. okt. 31. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
A lelki dolgok mindig változtathatóak. Mindig.
2020. nov. 1. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!