Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi asszociális akkor teljesen esélytelen hogy barátnője legyen?
Ilyen vagyok. Mindig is voltak barátnőim. ))%-ban érett, diplomás, MILF-ek.
A "kiscsajok" nem igazán csípik ezt...illetve, olyan 30-35 éves koromtól igen, de ott a pénz a puncimágnes.
Az úgy írják "aszociális", te dűrhő.
Engem aszociálisnak tartanál, pedig csak utálom - és nagyon nehezen megy - hogy én kezdeményezzek bárkinél bármit is, bármilyen viszonyban. Egyszerű stratégiai hátrány, enyhe alárendeltség "te akartál annyira beszélgetni velem!!!", továbbá lépéshátrány.
Ha más kezdeményez, nagyon jól eldumálunk, aztán pár alkalom múlva már kezdeményezek nála, mert elmúlik az a félelem, ami elsőre van, és ami szociális fóbia nálam. Azért írok itt meg a neten ennyit. Itt jobban megy :) Csak ne lennék mellé enyhén hasadt személyiségű valaki.
1-es
Úgy érted hogy látszott sok pénzed van és kiscsajok is elkezdtek érdeklődni?
4.
Naná, mert a világon mindenki turbószociális, hiszen "az a normális és kész". Picit sem bigott.
3.-ra.
Az öltöny + Mustang kombó elég meggyőző. Nem kell külön villogni.
7-es
Ha igaz akkor nagyon jól megy.
Tudom, nem ez volt a kérdés, de mit tudna nyújtani egy ilyen férfi egy komoly kapcsolatban, ha nyűgnek érzi az embereket, nem enged közel magához senkit? Hogyan képzel el egy együttélést? Az introvertáltság meg zárkózottság egy dolog, én is az vagyok, de ha valaki ilyen szinten aszociális, hogy baráti kapcsolatokra sincs szüksége, az nem tudom, hogyan tudna működni egy párkapcsolatban.
Amúgy elméletileg persze megtalálhatná zsák a foltját, mindenki találhat hozzáillő embert, viszont ha egyáltalán nem jár társaságba és nem kezdeményez, akkor gyakorlatilag minimálisra csökkenti az esélyét, hogy valakivel egyáltalán egymásra találjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!