Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi asszociális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi asszociális akkor teljesen esélytelen hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Tehát nagyon magának való,nem enged közel magához senkit,nagyon nehéz megismerni,alapjában véve jól érzi magát egyedül és nem szeret beszélni sokat,nincsen baráti társasága mert nyügnek tartja az embereket, esetleg 1-2 ember van akikkel havonta 1-2szer szeret elbeszélgetni, szivesen meghallgatja őket,és hozzászól a dolgokhoz, de magától utál kezdeményezni.

2020. jún. 6. 17:43
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

19-es

Hivatásos,nagyon undorító kitudja milyen betegséget szednék össze,illetve nekem a tudat hogy hány embernek árusította már kimagát azonnal elvenne minden kedvemet, ilyen értelemben rendkivül 'erkölcsös' vagyok, annyira konzervativ hogy számomra ez a testi vonzalmat is felülírja, prosti a legalja söpredék mindegy hogy 'luxus' vagy útszéli, olyasmi amihez nem tudok vonzódni.

Akárhogy is ha arról van szó hogy én fizessek annál durvább vágyölöt el sem tudok képzelni. És mint aszociális kifejezetten taszítana egy ismeretlenhez hozzáérnem főleg aki kitudja milyen betegséget hordozz illetve csak a pénzem akarja. Fúj.

Volt már hogy haverom beakart fizetni mondtam nem érdekel.

Van vágyam amúgy mielőtt megkérdejeleznéd, de megoldom magamnak és elvagyok így a végtelenségig is.

Érdeklődésem inkább az lenne hogy talán létezhet egy hozzám való nő/lány akivel tudnánk segíteni egymás életét, és jól éreznék magukat egymás mellett tehát összeillünk és lehet közös életünk tehát komolyabb kapcsolatra gondolok, mert ketten könnyebb minden mint egyedül társ nélkül, ha valóban magához illő emberrel van együtt valaki persze.

2020. jún. 6. 18:33
 22/32 anonim ***** válasza:
32%

Szóval a haver is csak azért van, mert "hasznos", de mint emberi kapcsolat, nem jelent számodra semmit. Kijelented, hogy téged olyan dolgok érdekelnek, amik a többséget nem (pedig a politika azért nem annyira rétegtéma), és azt is, hogy a többség nem tud érvelni - gondolom, ezt mind abból a rengeteg beszélgetésből szűrted le, amiben részed volt.

Még egyszer: nem az a kérdés, hogy lehetne-e barátnőd, hanem hogy minek neked egyáltalán?

2020. jún. 6. 18:35
 23/32 A kérdező kommentje:

22-es

Én csak azt vettem észre hogy indulatokat vált ki az emberekből a téma,és a végén annyi marad mert "én nekem van igazam és kész"érvek nélkül ismételgetik és hogy felesleges is velem beszélni mert én mindent megtudok magyarázni nincs értelme.

Válaszoltam hasznos lehet az életben egy társ,ennyi. Egyedül nehezebb élet vár rám,mint akinek párja van és tudnak közösen dolgozni az életükön.

2020. jún. 6. 18:39
 24/32 anonim ***** válasza:
66%
Vannak ilyen típusú nők is ám. Nyilván ha mindketten asszociálisak vagytok, nehéz kialakítani egy kapcsolatot, de nekem hasonlóan asszociálisként az a tapasztalatom, hogy ha a kezdeti döcögésen sikerül túljutni, akkor nagyon jó kapcsolat lehet belőle. A kezdeti döcögést pedig úgy lehet áthidalni, hogy tisztában vagytok, hogy a másiknak is nehéz és egy kínosabb pillanatban tudtok nevetni magatokon
2020. jún. 6. 18:43
 25/32 anonim ***** válasza:
*végig egy sz, bocsi, autocorrect javította
2020. jún. 6. 18:44
 26/32 anonim ***** válasza:

#23 Persze, van ilyen is, én se szeretek bárkivel komoly vagy kényes témákról beszélgetni, de ne tegyünk már úgy, mintha úgy en bloc lehetetlen lenne értelmes és tartalmas beszélgetésre vagy vitára partnereket találni.

Amúgy oké, hasznos lenne, ez korrekt. De akkor jó, ha tisztában vagy vele, hogy amit te lelkileg nyújtani tudsz, az a leírtak alapján minimális, tehát olyan lányt kéne találnod, aki nem is igényli, hogy igazi társként legyél mellette, hanem hasonló elképzelésekkel menne bele a kapcsolatba. Vannak ilyenek, ha találsz egyet, működhet :)

2020. jún. 6. 18:49
 27/32 A kérdező kommentje:

Hol találhatok olyan lányokat akik hasonlóan gondolkoznak illetve hasonlóak hozzám?

Tehát mit gondoltok, milyen terepen érdemes körülnéznem,próbálkoznom.

2020. jún. 6. 18:52
 28/32 anonim ***** válasza:
71%

Pontosan, ha 2 aszociális/introvertált/szociálisan szorongó embernek sikerül összejönnie a kezdeti szerencsétlenkedés után, az mennyország kapcsolat lesz. Tévhit, hogy egy aszociális lányt/fiút egy extrovertált kiegészít, pokolian szar kapcsolatok szoktak ebből lenni. Tudják egymás határait, mi jó a másiknak az adott helyzetben.

Vannak ilyenek a lányok közt is, csak egy közösség jobban elnézi nekik, jobban behúzzák őket pár buliba, társas eseményekre mint a fiúkat. De láttam már nem egy olyan lányt, aki képes kussban ülni órákig társaságban, és olyan mulya ami egy átlagember számára felfoghatatlan.

2020. jún. 6. 19:02
 29/32 anonim ***** válasza:
18%
Valami szocipata fórumon keresgélj.
2020. jún. 6. 19:05
 30/32 anonim ***** válasza:
76%
szociopaták hogy jönnek ide?
2020. jún. 6. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!