Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok biztos lenni abban hogy a férfi nem fog bántani?

Figyelt kérdés

Elváltam a páromtól, mert az utóbbi időben egyre gyakrabban vitáztunk, és úgy lett vége, hogy megütött, egyszer meg is vert. Nem nagyon, nem látszott, csak fájt pár hónapig.

Most úgy alakult az életem, hogy megismertem egy férfit, és próbálom megtudni valahogy, hogy ő is így rendezi e le a vitákat, hogy megüti a nőt.

Próbáltam kérdezősködni nála, azt mondta, nem férfi az, aki bátja a gyengébbet. Nem tudom hogy hihetek e neki, vagy csak azért mondja mert ezt akarom hallani.

Szerintetek?

2020. jún. 4. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nyilván nem fogja egy nőnek azt mondani, hogy bucira ver mindenkit, aki gyengébb nála.
2020. jún. 4. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedjetek és eszre fogod venni a jeleket.

Ha túl gyorsan halad (lànykérés, közös gyerek) akkor gyanús, hogy csak magához akar láncolni.

Ha anyagilag akar fölénybe kerülni (Te csak ne dolgozz, én eltartalak), esélyes, hogy csak kiszolgáltatott helyzetbe akar hozni.

Ha nagyon mondja, hogy sose emelne rád kezet, gyanús, mert normális ember fejében ez még se fordul és szóba se kerül. Egyértelmű, minek mondogassa.

Ha mással agresszív, bunkó, az egyértelmű.

2020. jún. 4. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet tudni előre. És ha rékérdezel nyilván nem fogja azt mondani, hogy ő veri a nőket.
2020. jún. 4. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálj neki felvázolni élethelyzeteket és megkérdezed tőle ő, hogy reagálna az adott dologra. Pár ilyen egyszerű kérdés ő észre se veszi, hogy egy teszt alany közben és a válaszokból leszűröd, hogy kb. milyen természetű ember. Persze nem egyik kérdés a másik után, hanem szépen elrejtve 1-2 óránként vagy naponta egy-egy ilyen kérdés. Vagy, ha nem vagy ennyire cseles, akkor hozd ki a sodrából és nézd meg, hogy reagál, majd a végén megmondod neki csak kíváncsiság volt az egész, hogy reagálja le a dolgot. Ha agresszív lesz, akkor egyértelmű, hogy hagyod és ennyi.
2020. jún. 4. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

De hogyan képes valaki megverni valaki mást? Nekem ez olyan fura. Tudom, hogy vannak ilyenek, apám is vert minket, dédapám meg bárkit elvert a faluban ahol élt, de akkor is. Nem tudom, ez olyan primitív. még férfiak egymást közt is, szörnyű, kivéve ha sport-kereteken belül történik, de az ilyen kocsmai verekedések annyira undorítóak.

És ki képes olyat megverni akit állítólag szeret? Feleségét-férjét, gyerekeit? Milyen beteg lelkület kell ehhez?

Amúgy figyeld a viselkedését. Ha bármiben hasonlít az exedhez az intő jel legyen.

2020. jún. 4. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudod meg előre,csak akkor ha eleve agresszív,felesleges ezen gondolkozni. Van, hogy évek óta tartó együttélés után derül csak fény ilyen dolgokra.
2020. jún. 5. 06:38
 7/7 anonim ***** válasza:

"...azt mondta, nem férfi az, aki bátja a gyengébbet.": betanulta a sablonos szöveget. A mai emberek nem tudnak jól vitákat rendezni, így ha elkapja a gépszíj, akkor könnyen átmehet tornádóba bárki.

Én inkább eljárnék a helyedben egy önvédelmi oktatásra, és ha éles a helyzet, akkor bizony használnám a lábamat ellene:).

2020. jún. 5. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!