Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi asszociális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi asszociális akkor teljesen esélytelen hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Tehát nagyon magának való,nem enged közel magához senkit,nagyon nehéz megismerni,alapjában véve jól érzi magát egyedül és nem szeret beszélni sokat,nincsen baráti társasága mert nyügnek tartja az embereket, esetleg 1-2 ember van akikkel havonta 1-2szer szeret elbeszélgetni, szivesen meghallgatja őket,és hozzászól a dolgokhoz, de magától utál kezdeményezni.

2020. jún. 6. 17:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

9.

Akkor viszont aszociális ember alig-alig létezik és csak szarul használják a kifejezést.

2020. jún. 6. 18:01
 12/32 A kérdező kommentje:

Az introverált és aszociális az két külön kategória. Az aszociális sokkal durvább.

Abszolút nem járok társaságba,nem igénylem,pedig van egy haverom aki hivott az övébe párszor 1 éve voltam 1-szer és az ott lévő nők megjegyezték neki négyszemközt hogy nem nézek ki rosszul de nagyon magamnak való vagyok, nem átlagember.

2020. jún. 6. 18:04
 13/32 anonim ***** válasza:

12

De ez még mindig nem aszociális. Ha az tényleg a durva rész akkor kettő ilyenről tudok, az egyik az akihez tényleg szólni se lehet, a másik pedig mindig egyszavasakat reagál - mindenkire.

2020. jún. 6. 18:07
 14/32 anonim ***** válasza:
Hát biztosan van ilyen nőben is, de ha ő sem mozdul ki és nem szeret ismerkedni, akkor hogy tudnátok egyáltalán megismerkedni?! És honnan tudod, hogy elviselnél egy állandó párkapcsolatot? Egyáltalán adna valami pluszt, vagy csak nyűg lenne a nyakadon, mert azért mégiscsak alkalmazkodni kell. És neki miért lenne jó veled lenni?
2020. jún. 6. 18:08
 15/32 A kérdező kommentje:

Szerintem biztos van más férfi is aki nem tart fenn barátságokat,mert szerintem semmi értelme,a haver is azért van mert néha szükségem van rá hogy segítsen(pl ha nem akarok buszozni és vmire végképp kell kocsi megkérem hogy vigyen el szállítsa ami kell és csak fél árat kér érte)

Tehát hasznos.

2020. jún. 6. 18:08
 16/32 A kérdező kommentje:
Igen általában én egyszavasokkal reagálok az emberek 90%-ra, van néhány téma föleg gazdaság/politika amiről szeretek beszélni, de legtöbb ember ezeket nem szereti és nem tudnak érvelni,vitába alul maradnak. A small talk az abszolút nem érdekel.
2020. jún. 6. 18:10
 17/32 A kérdező kommentje:

14-es

Erről fogalmam sincs de utálok kimozdulni és ismerkedni kiváltképp nem megy és nem akarok szeretek, sétálni szeretek de nem fogok szóba elegyedni senkivel útközben és nem is szoktam az 100%, ha vki szól vmit lerázom egyszavas válasszal.

2020. jún. 6. 18:12
 18/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért érdekel, hogy lehet-e a magadfajtának barátnője, ha úgysem akarsz?
2020. jún. 6. 18:24
 19/32 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy hivatásosra lenne szüksége(d), gondolom minden ricsákolás ellenére, a hormonjaid működnek. (Szerencsés vagy, ha nem, nem trollkodásból, tényleg).
2020. jún. 6. 18:25
 20/32 anonim ***** válasza:

ma 17:56

Te is rémálom lehetsz a legtöbb minimálisan is extro pasinak...

2020. jún. 6. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!