Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire esélytelen 21 éves férfiként párt találnom?
Sokan azt írják hogy ennyi idősen szinte lehetetlen barátnőt találni, mert több a férfi és csak azoknak jut nő akik jól néznek ki.
Sokszor látok az utcán nem annyira jól kinézetű férfit átlagos-szép nővel.
Szerintetek igaz ez? Vagy csak erre fogják sokan?
Én átlagos és a helyes közötti kinézetű lehetek. Átlag feletti magasságom van. Csak nem vagyok nagydumás.
Ez tényleg nagy hátrány? Lehet így átlagos kinezetű barátnőm?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
"Sokszor látok az utcán nem annyira jól kinézetű férfit átlagos-szép nővel."
Igy van.
Ne az itteni rinya korusra hallgass.
Barátnőt szerezni nem olyan nehéz, az a kérdés inkább, hogy milyen barátnőt szeretnél. Komolyat, tudatos kapcsolatot vagy csak hiánypótlónak valakit.
A barátnőszerzés nehézségét leginkább a szociális élet hiánya okozza. Ha van társaságod, eljársz otthonról és rendszeresen emberek között mozogsz, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy társra lelj. De mint írtam, nem mindegy, hogy milyen az a másik ember. Másrészről pedig fontos az önmagadba vetett hit megléte. Egy nő automatikusan kiszimatolja azt, ha szociálisan fejletlen vagy, ha nincs jó kommunikációs képességed, unott a a szociális életed és te magad is, ha semmi nem hoz lázba. Sok unalmas ember van, akinek nincs élete. Nem arra gondolok, hogy sajtkukac legyen a fenekedben, de járj el, mozdulj ki otthonról, magyarul legyen kivel/kikkel. A négy fal közt barátnőt remélni annyi, mintha láb nélkül akarnál nyerni a zsákbanfutó versenyen.
Nagydumásnak sem kell lenned, csak legyél érdeklődő, nyitott, kíváncsi, összetett mondatokban kommunikálj, ne pár szavas tőmondatokban.
"Ne legyetek már idióták.."
Ha jól értem azt állítod h a 20-on éves nőkre a lőtéri kutyának nincs igénye.
Ellenkező esetben a kérdező már talált volna csajt.
De ez nem így van. Lássuk csak hány 20-on éves pasi jön fel IDE sírni ? Úgy naponta 50. Pont ugyanezzel.
Hány 20-on éves csajt látsz ? Úgy 100-ból egyet hetente.
"Ha jól értem azt állítod h a 20-on éves nőkre a lőtéri kutyának nincs igénye."
21 vagyok, a barátnőim velem egy idősek (plusz/mínusz 1-2 év) és messze nem ostromol minket ész nélkül a pasik hada, pedig egyikünk sem ronda, extrém túlsúlyos vagy mérhetetlenül primitív és erkölcstelen. A közeli barátnőim közül (4-5 emberből) jelenleg 1-nek van barátja. Ha csak dugásra kellene egy pasi, vagy "csak hogy legyen", akkor bármelyikünk leakaszthatna tinderről egyet max 10 perc alatt, ha olyan férfit keres az ember, akivel testileg, lelkieg és szellemileg is minden tekintetben összeillik, akkor már jóval tovább kell keresni. Fejezzétek be ezt a hülyeséget.
Istenem hogy mindennap van egy ilyen kérdés... melyik idióta terjeszti ezt? Vagy valaki már 50x re írja ki ugyanazt?
21 évesen ne az életunt hülyékre hallgass hanem tegyél az életedért. Ez az egész kérdés egy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!