Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval ha túlsúlyos vagyok (kb 20 kg plusz), akkor esélytelen párt találnom? 22l
Kép nélkül nem tudom milyen a +20 kg.
De am a belső minimum ugyan olyan fontos, sőt nekem fonrosabb is!
26F
Azok sem jobbak,akik ugyanúgy összezabálnak minden szart,csak éppen gyorsabb anyagcserével születtek és nem híznak el.
A helyes megfogalmazás, hogy sokkal nehezebb párt találni.
Viszont neked bármikor ott a lehetőség, hogy ledobd azt a fölösleget.
Nem igazán tudom milyen a +20. Mihez képest? Mi a "normális"? Egy kép valóban többet segítene, de szerintem nem ezen fog múlni ha komolyan gondolkodsz. Nálam első a belső. Nem mondom, hogy nem számít a külső de a súly pont az amin talán viszonylag könnyű változtatni (persze nem egyik napról a másikra). Mindig is úgy gondoltam, hogy lehet valaki barbi baba ha pokollá teszi az életem. Boldogabban ébrednék reggelente egy mosolygós, kedves teltebb lány mellett mint egy vékony idegbeteg ri..nc mellet.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!